Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Πώς Λειτουργεί

Καθημερινές προσφορές εως και 90%

Το Alepoudaki.gr φέρνει για εσάς τις καλύτερες προσφορές από δημοφιλείς επιχειρήσεις της πόλης σας. Βρίσκουμε εξαιρετικά συμφέρουσες προσφορές μόνο για εσάς. Κάθε μέρα θα βρείτε ενδιαφέροντα νέα πράγματα να αγοράσετε.

Διαδώστε την προσφορά !!!

Εάν αρκετοί άνθρωποι αγοράζουν τη προσφορά, η προσφορά είναι ενεργή. Αν όχι, τότε δεν έχετε τίποτα να χάσετε. Είναι τόσο απλό. Μοιραστείτε τις καθημερινές μας προσφορές με τους φίλους σας και κερδίστε ακόμη περισσότερο με τα credits που θα λαμβάνετε στο λογαριασμό σας και που θα μπορείτε να τα εξαργυρώσετε σε προσφορές της αρεσκείας σας

Εξαργυρώστε το κουπόνι σας !!!

Η εξαργύρωση του κουπονιού είναι απλή. Απλά πηγαίνετε το κουπόνι σας με τον κωδικό εξουσιοδότησης και τον σειριακό κωδικό στην επιχείρηση της προσφοράς και απολαύστε. Επιστρέψτε για περισσότερες προσφορές. Κάθε μέρα μπορείτε να βρείτε και μια καινούργια προσφορά.
Μπορείτε να τυπώστε το Κουπόνι σας (άμεσα διαθέσιμο μόλις ολοκλήρωθει η αγορά) είτε μέσω του μηνύματος που θα σας έρθει στο email σας ή μέσω του λογαριασμού σας στo Alepoudaki. Ο κωδικός του Kουπονιού είναι αυστηρά προσωπικός. Το Κουπόνι είναι μιας χρήσης.