Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Τρόποι Πληρωμής

Το alepoudaki.gr σας δίνει την δυνατότητα να πραγματοποιήσετε αγορές με πολλούς και εναλλακτικούς τρόπους πληρωμής για την δική σας ευκολία και εξυπηρέτηση. Για να πραγματοποιήσετε μια αγορά πρέπει πρώτα να έχετε κάνει εγγραφή και να έχετε αποδεχτεί τους όρους χρήσης και την πολιτική απορρήτου. Η εγγραφή είναι δωρεάν, και είναι απαραίτητη για την ολοκλήρωση της παραγγελίας.

Οι τρόποι πληρωμής είναι οι εξής:

α) μέσω Πιστωτικής Κάρτας/ Προπληρωμένη κάρτα (Prepaid card).

Για την ενεργοποίηση της Προσφοράς και πληρωμή του Προϊόντος/Υπηρεσίας στον Προμηθευτή, στην Ιστοσελίδα γίνονται αποδεκτές όλες οι πιστωτικές κάρτες Visa®, και MasterCard®. Οι συναλλαγές των Χρηστών ανακατευθύνονται (redirect) στο ασφαλές διαδικτυακό περιβάλλον ηλεκτρονικών συναλλαγών της EUROBANK που προστατεύονται από ανώτατα συστήματα online ασφαλείας (ψηφιακό πιστοποιητικό κρυπτογραφημένο με SSL 128-bit, έλεγχος του τριψήφιου κωδικού ασφαλείας της πιστωτικής κάρτας (CVV), επιπρόσθετα συστήματα ασφαλείας online συναλλαγών, όπως το Verified By Visa™ από την Visa® ή το SecureCode™ της MasterCard®), τα οποία εγγυώνται ένα ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών.

β) μέσω Χρεωστικής Κάρτας.

Η χρεωστική κάρτα πρέπει να ενεργοποιηθεί για on- line αγορές από την τράπεζα του χρήστη.

γ) μέσω Paypal.

Αν λοιπόν έχετε λογαριασμό στο PayPal μπορείτε να κάνετε την πληρωμή των αγορών σας μέσω κατάθεσης στον λογαριασμό PayPal του alepoudaki.gr Αν δεν έχετε λογαριασμό στο PayPal, μπορείτε να ανοίξετε εύκολα έναν λογαριασμό εντελώς δωρεάν ακολουθώντας τα απλά και κατανοητά βήματα που περιγράφονται στο Web Site του PayPal. Το μόνο που χρειάζεται να έχετε είναι μια πιστωτική κάρτα, ή να μεταφέρετε χρήματα από έναν τραπεζικό σας λογαριασμό στον λογαριασμό σας του PayPal. Τόσο η κατάθεση χρημάτων μέσω PayPal όσο και η δημιουργία νέου λογαριασμού είναι 100% ανέξοδη.

δ) μέσω Viva Payments.

Ένας μόνο λογαριασμός στη Viva online, σας δίνει τη δυνατότητα να εξοφλήσετε τις αγορές σας, με όλους τους γνωστούς τρόπους πληρωμής:
Κάρτες
Μπορείτε να κάνετε πληρωμές με  τις Πιστωτικές, Χρεωστικές ή Προπληρωμένες κάρτες VISA, MasterCard, AMEX, Maestro, Diners και Discover
Μετρητά
Μπορείτε εύκολα να μέσα από την διαδικασία εντολών πληρωμών, να έχετε την επιλογή της εξόφλησης, με μετρητά από το σπίτι σας ή στο δίκτυο των Viva Spots.
e-Banking
Εξοφλείτε τις αγορές σας, εύκολα μέσω e-banking των μεγαλύτερων τραπεζών.
Viva Wallet
Με λογαριασμό Viva Wallet, δεν χρειάζεται να εισάγετε κάθε φορά τα στοιχεία της κάρτας σας. Συνδέεστε και απλώς επιλέγετε την κάρτα με την οποία επιθυμείτε να πληρώσετε.
Points of Sales
Εξοφλήστε εύκολα και απλά, με επίσκεψη σε ένα από τα 130 πανελλαδικά Points of Sales της Viva.gr
Υπηρεσία Pay@Home    ...ΝΕΟ!!!
ΠΛΗΡΩΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ,  με την υπηρεσία Υπηρεσία Pay@Home !!!

Αν λοιπόν έχετε λογαριασμό στο www.viva.gr μπορείτε να κάνετε την πληρωμή των αγορών σας στον λογαριασμό Viva Payments του alepoudaki.gr. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο Viva.gr , μπορείτε να ανοίξετε εύκολα έναν λογαριασμό εντελώς δωρεάν ακολουθώντας τα απλά και κατανοητά βήματα που περιγράφονται στο Web Site του www.viva.gr . Μεταφερθείτε εκεί και ενημερωθείτε για όλους τους τρόπους πληρωμών που σας δείξαμε πιο πάνω. Η δημιουργία νέου λογαριασμού είναι 100% ανέξοδη.

ε) Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό ή Κατάθεση μέσω e-banking

Αγοράστε την προσφορά μέσω τραπεζικού εμβάσματος στον παρακάτω τραπεζικό λογαριασμό του alepoudaki.gr :

Τράπεζα: EUROBANK
Αριθ. Λογαρ.: 0026.0034.71.0101863223
IBAN: GR5902600340000710101863223
Δικαιούχος: ΘΕΟΔ.ΜΑΝΩΛΗΣ - (ALPHA-ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ)
Αιτιολογία: Τον κωδικό παραγγελίας και το email σας.

Τράπεζα: ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ
Αριθ. Λογαρ.: 15765180524
IBAN: GR4601101570000015765180524
Δικαιούχος: ΘΕΟΔ.ΜΑΝΩΛΗΣ - (ALPHA-ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ)
Αιτιολογία: Τον κωδικό παραγγελίας και το email σας.

Τυχόν έξοδα μεταφοράς από άλλη τράπεζα επιβαρύνουν τον συναλλασσόμενο.

Με την εξόφλησης της αγοράς με κατάθεση στους ανωτέρω τραπεζικούς λογαριασμούς θα πρέπει η απόδειξη κατάθεσης (καταθετήριο) να σταλεί με fax στο (211-8004514) ή email στο info@alepoudaki.gr αναφέροντας τον προσωπικό κωδικό προσφοράς που αναγράφεται στο κουπόνι σας και το email ή το username σας. Επίσης, μπορείτε να κάνετε και ηλεκτρονική κατάθεση (e-banking) στους  ανωτέρω λογαριασμούς αναφέροντας τον κωδικό παραγγελίας και το email σας. Με την επιβεβαίωση της κατάθεσης, το κουπόνι σας αποστέλλεται αμέσως στο προσωπικό σας email και στο λογαριασμό σας.

στ) Με αντικαταβολή, μέσω εταιρείας ταχυμεταφορών

Με την επιλογή σας, κατά την αγορά της προσφοράς με τον τρόπο της αντικαταβολής, ενεργοποιείτε την παραγγελία και την αποστολή του περιεχομένου της εκάστοτε προσφοράς, με ταχυμεταφορά. Το κόστος της μεταφοράς και της αντικαταβολής προστίθεται στην διαδικασία της αγοράς σας και εξοφλείται από εσας με την παραλαβή της αποστολής. Η αγορά με τον τρόπο αυτό, απαιτεί πλήρη στοιχεία σας και ακυρώνεται μόνο εγγράφως και με την προϋπόθεση ότι δεν έχει γίνει οποιαδήποτε αποστολή προϊόντων.