Πόλη

TV Box Amlogic 1GB RAM 8GB ROM Dual-Core Android 4.4, USB TF Card Input for WiFi Bluetooth !!!

Το TV-110 είναι ένα μικρό κουτί υψηλής τεχνολογίας που συνδέει την HDTV σας σε έναν κόσμο online ψυχαγωγίας. Είναι ο πιο εύκολος τρόπος για να απολαύσετε ταινίες online, ζωντανά και σε αθλητικά, ζήτηση, μουσική, φωτογραφίες, παιχνίδια, εργασίες και άλλα ..

Αξία : €155.00
Έκπτωση : 54.9%
Κερδίζετε : €85.10TV Box Amlogic 1GB RAM 8GB ROM Dual-Core Android 4.4  Support HDMI RJ45 USB TF Card Input for WiFi Bluetooth !!! 

TV Box:
Το TV-110 είναι ένα μικρό κουτί υψηλής τεχνολογίας που συνδέει την HDTV σας σε έναν κόσμο online ψυχαγωγίας. Είναι ο πιο εύκολος τρόπος για να απολαύσετε ταινίες online, ζωντανά και σε αθλητικά, ζήτηση, μουσική, φωτογραφίες, παιχνίδια, εργασίες και άλλα. Εκτός από αυτό, η πραγματική 1080P υποστήριξη, Θα φέρει απροσδόκητη εμπειρία σε εσάς !!!

Σύστημα σε ένα τσιπ:
Ο επεξεργαστής σε αυτό το τσιπ είναι ένας ARM Cortex A5 Dual Core με μέγιστη ταχύτητα ρολογιού έως 1.5GHz. Εφαρμογές ποτέ δεν έχουν τρέξει τόσο ομαλά.

Μνήμη:
Η U30 Ditter διαθέτει μνήμη 1GB DDR3 του. Υποστήριξη κάρτα micro SD έως 32GB.

Λειτουργικό σύστημα:
Αυτό το πλαίσιο Android τροφοδοτείται με το τελευταίο λειτουργικό σύστημα του Android, έκδοση 4.4 Kitkat. Android σας δίνει πρόσβαση σε πάνω από 800.000 εφαρμογές συμπεριλαμβανομένων των Facebook, το YouTube, το Picasa και πολλά άλλα. Υπάρχει επίσης μια τεράστια ποικιλία παιχνιδιών.

Θύρες:
Η EKB328 διαθέτει δύο θύρες USB 2.0. Υποστήριξη σε κάμερες και μικρόφωνα για εξωτερικούς σκληρούς και μνήμες USB. Επιπλέον, αυτό το πλαίσιο υποστηρίζει υποδοχή 1.4β HDMI για να συνδέσετε ένα home cinema, Micro υποδοχή κάρτας SD και μια υποδοχή για Ethernet, δίνοντάς σας την καλύτερη δυνατή σύνδεση. Επίσης, υπάρχει ένα κουμπί on / off διαθέσιμο.

Λειτουργίες:
Ένα συν του TV-110 8GB έκδοση είναι το WiFi dual-band για ένα καλύτερο σήμα WiFi. Το τσιπ WiFi υποστηρίζει WiFi 802.11 b / g / n. Σε δύο εκδόσεις, η τελευταία έκδοση Bluetooth είναι παρούσα.


Αυτό το έξυπνο TV Box έχει σχεδιαστεί για να συνεργαστεί ΜΟΝΟΝ, με την εγκατεστημένη έκδοση Android  σε αυτό. Οι ενδεχόμενες τροποποιήσεις, όπως αναβαθμίσεις ή εγκατέσταση μιας νεότερης έκδοσης, θα ακυρώσει την εγγύηση.
Το προαναφερόμενο ποσό ROM δείχνει τη μέγιστη διαθέσιμη ROM με τίποτα εγκατεστημένο. Ωστόσο, το Android και προ-εγκατεστημένο λογισμικό από τον κατασκευαστή θα καταλαμβάνουν ένα μέρος αυτής της ROM. Ως εκ τούτου, η διαθέσιμη ROM στη συσκευή θα είναι ελαφρώς μικρότερη από την ROM που αναφέρεται.


 

ΜΕ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΣΑΣ, ΕΠΙΛΕΓΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ !!!

 

 


Χρόνος που απομένει μέχρι την λήξη της προσφοράς:
-18 ώρες -39 λεπτά -33 δεύτερα

10 Αγορές έως τώρα