Πόλη

Xiaomi Mi Router 3

Xiaomi Mi Router 3, με διπλό σύστημα διαμέρισης και μεγάλη ταχύτητα αποθήκευσης 16MB flash !!

Αξία : €45.90
Έκπτωση : 24%
Κερδίζετε : €11.00Xiaomi Mi Router 3. Χρησιμοποιώντας το διπλό σύστημα διαμέρισης, διαθέτει μεγάλη ταχύτητα αποθήκευσης 16MB flash, το Mi Router 3 λαμβάνει τις πιο πρόσφατες αναβαθμίσεις λογισμικού συστήματος, ακόμα και αν παρουσιαστεί απροσδόκητη διακοπή ρεύματος. 

 

Το Xiaomi Mi Router 3 μπορεί να υποστηρίξει μέχρι και 126 συνδεδεμένες συσκευές στο Wi-Fi.Με 4 κεραίες υψηλής επίδοσης 2.4GHz και 5GHz για δυνατότερη και πιο αξιόπιστη σύνδεση των συσκευών σας. Χρησιμοποιώντας το διπλό σύστημα διαμέρισης ROM(Dual Partition System), διαμορφωμένο με μεγάλη ταχύτητα αποθήκευσης 16MB flash, το Mi Router 3 λαμβάνει τις πιο πρόσφατες αναβαθμίσεις λογισμικού συστήματος, ακόμα και αν παρουσιαστεί απροσδόκητη διακοπή ρεύματος. Οι εφαρμογές και οι συνδεδεμένες συσκευές καταναλώνουν πολύτιμη μνήμη RAM,Για αυτό το λόγο το Mi Router 3 διαθέτει 128ΜΒ μνήμης RAM 8 φορές περισσότερο από τα τυπικά router.

 

To Mi Router 3 εγγυάται ομαλό online gaming και εμπειρίες browsing. Είτε θέλετε να βάλετε σε blacklist μια ανεπιθύμητη δραστηριότητα στο διαδίκτυο, είτε να θέσετε χρονικά όρια στην παιδική χρήση διαδικτύου, μπορείτε να το κάνετε κατευθείαν από το κινητό σας. Η εφαρμογή Mi Wi-Fi είναι ένα εργαλείο διαχείρισης δικτύου το οποίο σας επιτρέπει να παρακολουθείτε από μακριά και να διαχειρίζεστε το wi-fi του σπιτιού σας. Μπορείτε να φιλτράρετε τα ανεπιθύμητα περιεχόμενα χρησιμοποιώντας το γονικό έλεγχο, να δώσετε προτεραιότητα στο εύρος ζώνης εφαρμογής, μέσω της ποιότητας υπηρεσίας (QoS) (Quality of Service) και να απολαύσετε γρηγορότερες ταχύτητες δικτύου με Wi-Fi boost.

 

 

 

 


 
1 ΕΤΟΣ ΕΓΓΥΗΣΗ

 

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ


 

 


Χρόνος που απομένει μέχρι την λήξη της προσφοράς:
1 μέρες 19 ώρες 10 λεπτά

11 Αγορές έως τώρα