Πόλη

Ajax Starter Kit, Ολοκληρωμένο σύστημα ασύρματου συναγερμού

Ajax Starter Kit. Ολοκληρωμένο σύστημα ασύρματου συναγερμού με μία κεντρική μονάδα, δύο ανιχνευτές και ένα τηλεχειριστήριο!!

Αξία : €439.00
Έκπτωση : 38.5%
Κερδίζετε : €169.10Ajax Starter Kit. Ολοκληρωμένο σύστημα ασύρματου συναγερμού. Ο πιο έξυπνος και εξελιγμένος ασύρματος συναγερμός GSM, με κάρτα SIM. Nέα εξελιγμένη τεχνολογία στα χέρια σας με νέα κομψή σχεδίαση για 24ωρη προστασία του αγαπημένου χώρου σας!

 


Ασύρματος συναγερμός σπιτιού ή επιχείρησης

Ολοκληρωμένο σύστημα ασύρματου συναγερμού με μία κεντρική μονάδα, δύο ανιχνευτές και ένα τηλεχειριστήριο. 

 

Το σύστημα ασύρματου συναγερμού της AJAX είναι ένα από τα πιο εξελιγμένα συστήματα ασύρματων συναγερμών στον κόσμο, βραβευμένο για τον σχεδιασμό, την λειτουργικότητα και την αποτελεσματικότητα του.  

Το AJAX Starter Kit αποτελεί το βασικό πακέτο του συστήματος και αποτελείται από την κεντρική μονάδα (AJAX Starter Kit), ένα ανιχνευτή κίνησης PIR, μια μαγνητική επαφή για πόρτα ή παράθυρο και ένα τηλεχειριστήριο ενεργοποίησης / απενεργοποίησης του συναγερμού με πλήκτρο πανικού για περίπτωση έκτακτης ανάγκης.

 

Το AJAX Starter Kit Kit έχει την δυνατότητα επέκτασης με επιπλέον ανιχνευτές κίνησης και μαγνητικές επαφές, ανάλλογα με τις ανάγκες του εκάστοτε χώρου, καθώς και της προσθήκης έξτρα πληκτρολογίου αφής, εσωτερικής και εξωτερικής σειρήνας, ανιχνευτή θραύσης τζαμιών, ανιχνετή καπνού, θερμοκρασίας και μονοξειδίου του άνθρακα και ανιχνευτή πλημμύρας.

 

Παράλληλα στον ασύρματο συναγερμό AJAX υπάρχει η δυνατότητα προσθήκης ασύρματου διακόπτη ενεργοποιήσης / απενεργοποίησης ηλεκτρικών συσκευών με καταγραφή κατανάλωσης ενέργειας, καθώς και δυνατότητα προσθήκης κάμερας παρακολούθησης του χώρου μας.   

 

Ο ασύρματος συναγερμός AJAX παρατροποιείται και διαχειρίζεται πλήρως μέσω δωρεάν εφαρμογή από το κινητό σας τηλέφωνο, tablet ή / και υπολογιστή. 

 

Το AJAX Starter Kit βελτιστοποιεί την απόδοση κάθε περιφερειακού που υπάρχει στο σύστημα συναγερμού. Επιβλέπει και διαχειρίζεται όλες τις δικτυακές συσκευές, συλλέγοντας παράλληλα δεδομένα με χρήση του προηγμένου πρωτοκόλλου ασύρματης διαχείρισης Jeweller. Το hub αναλύει τα δεδομένα απειλής, φιλτράρει τους ψευδείς συναγερμούς και σας ενημερώνει όταν υπάρχει πραγματικός κίνδυνος.  Η προστασία που παρέχει από δολιοφθορά, τον καθιστά ανυπέρβλητη λύση για τον χώρο που προστατεύει. 

2 ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ


 

 

ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ


 


Χρόνος που απομένει μέχρι την λήξη της προσφοράς:
1 μέρες 7 ώρες 26 λεπτά

15 Αγορές έως τώρα