Πόλη

XIAOMI REDMI 4A (2GB RAM, 32GB STORAGE) DARK GRAY

XIAOMI REDMI 4A (2GB RAM, 32GB STORAGE) DARK GRAY, Snapdragon 425 64-bit και μπαταρία 3030mAh

Αξία : €169.90
Έκπτωση : 23.5%
Κερδίζετε : €40.00XIAOMI REDMI 4A (2GB RAM, 32GB STORAGE) DARK GRAY.

 

Το νέο Smartphone Redmi 4A παρέχει μεγάλη απόδοση και ταχύτητα σε εξαιρετικά μικρό μέγεθος. Από τα πιο βελτιωμένα και γρήγορα μοντέλα με επεξεργαστή Snapdragon 425 64-bit τετραπύρηνο και μπαταρία 3120mAh(typ)/3030mAh(min).

Είναι αρκετά ελαφρύ 131,5 γραμμάρια - και διαθέτει ματ υφή για καλύτερη αίσθηση στα χέρια σας. Διαθέτει οθόνη 12.7cm 5 ιντσών HD και τρέχει λειτουργικό MIUI 8. Είναι το τελευταίο λειτουργικό σύστημα και το πιο φιλικό προς το χρήστη που έχει χρησιμοποιηθεί έως τώρα.

 


Εξαιρετικά λεπτό και ελαφρύ

Παρά την μπαταρία μεγάλης χωρητικότητας, το Redmi 4A είναι εκπληκτικά λεπτό και ελαφρύ με μόλις 131.5g. Φημίζεται για το εξαιρετικά ομαλό ματ φινίρισμα και είναι μέχρι σήμερα, το ελαφρύτερο στη σειρά Redmi.

 

Μπαταρία μεγάλης χωρητικότητας

Το Redmi 4A τροφοδοτείται από μπαταρία μεγάλης χωρητικότητας 3120mAh (typ)/3030mAh (min) και εγγυάται έως και έναν μέσο χρόνο 7 ημερών σε κατάσταση stand by. Έτσι μπορείτε να απολαύσετε ταινίες μεγάλης διαρκείας, εφαρμογές και παιχνίδια χωρίς να ανησυχείτε για την εξάντληση της μπαταρίας.

 

Κάμερα 13MP, για τέλεια καταγραφή και αποτύπωση στιγμών

Τραβήξτε με πολύ υψηλή ποιότητα φωτογραφίες και βίντεο λήψεις. Είναι εξοπλισμένο με 13MP camera που αποτυπώνει πολύ ζωντανές και ευκρινείς φωτογραφίες. Το έξυπνο λειτουργικό MIUI μπορεί και τις ταξινομεί με βάση την ημερομηνία και είναι ακόμη σε θέση να ανιχνεύσει αν πρόκειται για πανοραμική λήψη ή στιγμιότυπο οθόνης. Το Redmi 4A είναι ένα εύχρηστο κινητό

που σας βοηθά να τραβήξετε και να επεξεργαστείτε φωτογραφίες ή βίντεο αποτυπώνοντας στιγμές που προορίζονται να κρατηθούν για πάντα.

 

DUAL SIM

Με την λειτουργία DUAL SIM μπορείτε να χρησιμοποιείτε δύο διαφορετικούς αριθμούς για να πραγματοποιείτε και να δέχεστε κλήσεις και μηνύματα. Επίσης σε περίπτωση που χρησιμοποιείτε την κμία κάρτα SIM μπορείτε να έχετε και μια microSD για περισσότερο αποθηκευτικό χώρο έως και 128GB.

 

Δύο λογαριασμοί για όλες τις εφαρμογές σας

Το Redmi 4A με το λειτουργικό MIUI 8, σας επιτρέπει να δημιουργήσετε και να συνδεθείτε με δύο λογαριασμούς προφίλ για όλες τις εφαρμογές σας όπως Facebook και κλπ.

 

 
1 ΕΤΟΣ ΕΓΓΥΗΣΗ

 

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ


 

 


Χρόνος που απομένει μέχρι την λήξη της προσφοράς:
22 ώρες 3 λεπτά 8 δεύτερα

4 Αγορές έως τώρα