Πόλη

Έχετε καταλάβει τι σας προσφέρει «ΠΡΟΝΟΜΙΟ με κάρτα» ;;;  Η μοναδική κάρτα Υγείας και εκπτωτική κάρτα μαζί, ... «όλα σε ένα»!!!

Η «ΠΡΟΝΟΜΙΟ με κάρτα» σας καλύπτει τις βασικές ιατρικές ανάγκες και έναν μεγάλο εκπτωτικό κατάλογο, ώστε να διατηρήσετε την ποιότητα της ζωής και της υγείας σας. Διαφορετικές τιμές για Αθήνα & Επαρχία !!!

Αξία : €120.00
Έκπτωση : 50%
Κερδίζετε : €60.00


Η μοναδική κάρτα Υγείας και εκπτωτική κάρτα μαζί, ... με υπηρεσίες Δ Ω Ρ Ε Α Ν σε πάρα πολλές περιπτώσεις!!!!  Τώρα μόνο για την προσφορά αυτή, η ατομική κάρτα στην τιμή των 60€ από 120€ και η οικογενειακή 80€ από 160€ (για την περιοχή της Αττικής) και για την υπόλοιπη Ελλάδα  40€ η ατομική και  60€ η οικογενειακή !!!  *** ΤΙΜΕΣ ΟΣΟ ΔΙΑΡΚΕΙ Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ !!!

 

ΖΗΤΗΣΤΕ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΟΜΑΔΙΚΕΣ ΣΥΝΔΡΟΜΕΣ !!!

Σε μια δύσκολη περίοδο για  την πρωτοβάθμια περίθαλψη στη χώρα μας, το «ΠΡΟΝΟΜΙΟ  με  κάρτα»

σας καλύπτει τις βασικές ιατρικές  ανάγκες, ώστε να διατηρήσετε την ποιότητα της ζωής  και  της   υγείας  σας.  Το   «ΠΡΟΝΟΜΙΟ  με  κάρτα»   με μία μικρή  ατομική ή οικογενειακή ετήσια συνδρομή  σας  προσφέρει, σε πάνω από 200, από τις μεγαλύτερες ιατρικές μονάδες πανελλαδικά:

> Εξασφαλίζεις σχεδόν ΔΩΡΕΑΝ πρωτοβάθμια περίθαλψη

> Έχεις πρόσβαση παντού (ψυχαγωγία, εστίαση, εκπαίδευση, ένδυση κ.α.) με προνομιακές τιμές. Από την πρώτη κιόλας χρήση μπορείς να αποσβέσεις το κόστος της κάρτας

> Τα κάνεις όλα απλά:

Αγοράζεις το ΠΡΟΝΟΜΙΟ, το δείχνεις στο κατάστημα και απολαμβάνεις τα προνόμιά σου για ένα χρόνο.

Έχεις ΜΙΑ κάρτα για ΟΛΕΣ σου τις ανάγκες, και όχι πια ΠΟΛΛΕΣ κάρτες για ΚΑΘΕ σου ανάγκη Χρησιμοποιείς τις εκπτωτικές προσφορές όσες φορές θες!

> Χρησιμοποιείς τις εκπτωτικές προσφορές όσες φορές θες!

> Συμμετέχεις σε μια δυνατή ομάδα καταναλωτών που αλλάζει τα δεδομένα της αγοράς.

> Μαθαίνεις και ενισχύεις περισσότερες νέες επιχειρήσεις.

Η τιμή της κάρτας ΤΩΡΑ είναι ΜΟΝΟ 60€ για έναν ολόκληρο χρόνο, ενώ υπάρχουν ειδικά πακέτα για όλη την οικογένεια και για μαζικές παραγγελίες.  Πιό αναλυτικά:Κόστος - Αθήνα


Ατομική κάρτα: 120 €  τώρα 60 €

Οικογενειακή κάρτα: 160 €  τώρα 80 €


Κόστος - Εκτός Αττικής


Ατομική κάρτα: 80 € τώρα 40 €

Οικογενειακή κάρτα: 120 € τώρα 60 €
Το «ΠΡΟΝΟΜΙΟ με κάρτα» δεν είναι ασφαλιστικό προϊόν, πιστωτική ή χρεωστική κάρτα. Είναι εκπτωτική κάρτα μέλους. *Οι προσφορές ή εκπτώσεις προορίζονται αποκλειστικά για τους κατόχους της κάρτας και δεν συνδυάζονται ή λειτουργούν προσθετικά με άλλες εκπτώσεις των καταστημάτων.


Χρόνος που απομένει μέχρι την λήξη της προσφοράς:
-15 ώρες -44 λεπτά -25 δεύτερα

100 Αγορές έως τώρα