Πόλη

BLUETOOTH CLIP-ON HANDSFREE

BLUETOOTH CLIP-ON, Handsfree, Car Kit Bluetooth και τέλος τα προβλήματα με την ενσύρματη σύνδεση, μέσω της ασύρματης σύνδεσης και της μετάδοσης !!!

Αξία : €17.90
Έκπτωση : 27.9%
Κερδίζετε : €5.00
BLUETOOTH CLIP-ON, Handsfree, Car Kit Bluetooth !!!

 


Το BLUETOOTH CLIP-ON εκτός απο Handsfree μπορείτε να το χρησιμοποήσετε και στο αυτοκίνητο σας ώς Car Kit συνδέοντας το στην είσοδο AUX του ραδιοφώνου σας με τον ειδικό αντάπτορα 3.5mm που εμπεριέχετε στην συσκευασία επίσης επιτρέπει την ασύρματη ακρόαση σε οποιαδήποτε συσκευή με δυνατότητα Bluetooth. Λειτουργεί συνδέοντας ένα ηχείο, ένα ακουστικό ή ένα σύστημα ήχου της επιλογής σας (πχ αυτοκίνητο) και συνδυάζεται με την συσκευή αναπαραγωγής μουσικής μέσω της σύνδεσης Bluetooth. Μετά την αντιστοίχιση, οι χρήστες μπορούν να απολαύσουν τη μουσική αύρματα!

 

Εύκολο στη λειτουργία: Απλά συνδέστε το ηχείο / ακουστικό με τη συσκευή μας, μετατρέψτε αμέσως το ηχείο / ακουστικό σας σε ένα μοντέρνο ασύρματο ηχείο Bluetooth / ακουστικό Bluetooth.

Ασύρματη αναπαραγωγή: Τέλος τα προβλήματα με την ενσύρματη σύνδεση, μέσω της ασύρματης σύνδεσης και της μετάδοσης, ο χρήστης μπορεί να απολαύσει μουσική υψηλής πιστότητας σε οποιοδήποτε σημείο κλεισμένο μέσω ασύρματου ελέγχου.

Υποστήριξη iPhone, Android, και συσκευές με λειτουργία Bluetooth.

Συμβατό με οικιακά στερεοφωνικά / ηχεία, στερεοφωνικά αυτοκινήτου, ακουστικά με είσοδο ήχου Jack 3,5mm.

Χαρακτηριστικά: 
δέκτης ήχου Bluetooth πολλαπλών λειτουργιών: με στερεοφωνική έξοδο 3,5 mm, μπορεί να συνδεθεί σε μια ποικιλία ηλεκτρονικών συσκευών, όπως υπολογιστή, κινητό, ηχείο, MP3, ηχοσύστημα αυτοκινήτου κλπ.

Μικρόφωνο

Μουσική: Μπορεί επίσης να συνδεθεί με ακουστικά ως μικρό πρόγραμμα αναπαραγωγής μουσικής, επαγγελματική στερεοφωνική εμπειρία, μουσική ή διακόπτη κλήσεων, ελεύθερη και χαλαρή.

Με υψηλής ποιότητας μετάδοση ήχου, μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο για αναπαραγωγή μουσικής όσο και για τηλεφωνήματα. Μπορεί να συνδέσει ταυτόχρονα δύο τηλέφωνα.

Έξτρα μακρύς χρόνος αναπαραγωγής: Η ενσωματωμένη μπαταρία μεγάλης χωρητικότητας παρέχει έως και 300 ώρες αναμονής, δεν ανησυχεί πλέον για την έλλειψη ηλεκτρικού ρεύματος.

Ευρεία συμβατότητα: Συμβατό με τα περισσότερα smartphones και bluetooth enable electronics. Ιδανικό για το σπίτι ή το σύστημα οχημάτων.

Με μικρό μέγεθος και φορητό σχεδιασμό, το ασύρματο ακουστικό είναι βολικό για εσάς να παίρνετε οπουδήποτε θέλετε.

Εξαιρετική ικανότητα λήψης. Σας επιτρέπει να πραγματοποιείτε τηλεφωνικές κλήσεις εντός 10M χωρίς καμία διατάραξη.

Υλικό: Πλαστικό.

Μέγεθος: 5.8 x 1.5 x 1.5cm  (LxWxH). 

(34.912.0521)


 


 


ΜΕ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΣΑΣ, ΣΕ 2-3 ΗΜΕΡΕΣ

 


Χρόνος που απομένει μέχρι την λήξη της προσφοράς:
-16 ώρες -18 λεπτά -6 δεύτερα

11 Αγορές έως τώρα