Πόλη

CAT S60 Android Marshmallow OctaCore, οθόνη 4.7inch  IPS

CAT S60 Android Marshmallow OctaCore, οθόνη 4.7inch IPS. Αδιάβροχο, ανθεκτικό, wetfinger tracking !!!

Αξία : €699.90
Έκπτωση : 14.3%
Κερδίζετε : €100.00


CAT S60 Android Marshmallow OctaCore, οθόνη 4.7inch IPS. Αδιάβροχο, ανθεκτικό, wetfinger tracking !!!

 


Σημείο καμπής στην καινοτομία στον τομέα έξυπνων κινητών

Να είστε από τους πρώτους που θα ενσωματώσετε την πρωτότυπη τεχνολογία θερμικής απεικόνισης και θα έχετε στην κατοχή σας το πλέον στεγανό έξυπνο κινητό. Το Cat® S60 συνδυάζει πολλά εργαλεία σε μία μόνο συσκευή και αναβαθμίζει τη δυνατότητα υποβολής στοιχείων επί του έργου σε νέο επίπεδο με τη δυνατότητα ποσοτικοποίησης της εργασίας σας όπως ποτέ στο παρελθόν. Φέρτε την επανάσταση στον τρόπο που βλέπετε τον κόσμο με την ισχύ της τεχνολογίας θερμικής απεικόνισης στα χέρια σας.

 

Δείτε τον κόσμο διαφορετικά

Το πρώτο στο είδος του, το Cat® S60 σας δίνει τη δυνατότητα να αποκτήσετε πρόσβαση και να ζήσετε την εμπειρία της τεχνολογίας θερμικής απεικόνισης απευθείας από το έξυπνο κινητό σας. Χρησιμοποιώντας την Τεχνολογία MSX, αποκλειστικής ιδιοκτησίας και εκμετάλλευσης της FLIR, αυτό το έξυπνο και σκληροτράχηλο κινητό θα σας δώσει ξεκάθαρες θερμικές εικόνες με δυνατότητα κοινοποίησης, όπως και βίντεο ακόμη και πλάνα βιντεοσκόπησης με χρονική καθυστέρηση. Οι πολλαπλοί σημειακοί μετρητές σας δίνουν τη δυνατότητα να εντοπίζετε αναδρομικά μια θερμοκρασία στην εικόνα, ενώ η τεχνολογία θερμικής απεικόνισης επιτρέπει τη διείσδυση ακόμη και σε συνθήκες συσκότισης λόγω καπνού, για παράδειγμα.

 

Σαν το ψάρι στο νερό

Το πλέον στεγανό έξυπνο κινητό παγκοσμίως επιβιώνει σε βάθη έως 5 μέτρα για 60 λεπτά χρησιμοποιώντας το μοναδικό Lockdown Switch (Διακόπτης σφραγίσματος)**. Το S60 έχει τη δυνατότητα λήψης υποβρύχιων φωτογραφιών και βίντεο. Επιπλέον, διαθέτει οθόνη αφής Corning® Gorilla® Glass 4 συμβατή για χρήση με βρεγμένα ή γαντοφορεμένα χέρια.

 

Διατηρήστε την ψυχραιμία σας σε αντίξοες συνθήκες

Με αντοχή σε πτώση από ύψος έως 1,8 m και ενισχυμένο χυτοπρεσαριστό πλαίσιο, το Cat® S60 υπερβαίνει ακόμη και τις στρατιωτικές προδιαγραφές, καθιστώντας το ιδανικό σύντροφο για όσους ζουν ακόμη και τον πλέον σκληροτράχηλο τρόπο ζωής.

 

Απεριόριστες δυνατότητες

Με τη δυνατότητα θερμικής απεικόνισης διαθέσιμη με απλό άγγιγμα ενός πλήκτρου, μπορείτε να ταυτοποιήσετε άμεσα τυχόν κενά μόνωσης, ηλεκτρικές βλάβες ή να παρακολουθείτε την απόδοση διαφόρων μηχανημάτων. Μπορείτε ακόμη να ελέγχετε τη στάθμη φιαλών υγραερίου για το μπάρμπεκιου ή να εντοπίζετε το πιο φρέσκο καρβέλι ψωμιού στην αγορά. Αλλά στην πραγματικότητα οι δυνατότητες είναι απεριόριστες ... προσβλέπουμε σε ΕΣΑΣ να τις εντοπίσετε όλες.

 

*Όταν η δυνατότητα Lockdown Switch είναι ενεργή. Η δυνατότητα ήχου δεν λειτουργεί όταν ο διακόπτης στεγανότητας έχει ρυθμιστεί για βάθος έως 5 m.

**Ενδέχεται να μην λειτουργεί με όλους τους τύπους γαντιών. Η χρήση της οθόνης του έξυπνου κινητού δεν είναι εφικτή μέσα στο νερό.

 

 

2 ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ

 

 

ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ


 

 


Χρόνος που απομένει μέχρι την λήξη της προσφοράς:
14 ώρες 33 λεπτά 37 δεύτερα

12 Αγορές έως τώρα