Πόλη

Chuango B11 SafeHome. Ασύρματο σύστημα συναγερμού Dual GSM/PSTN !!!

Chuango B11 SafeHome. Ασύρματο σύστημα συναγερμού Dual GSM/PSTN !!! Χάρη στην ασύρματη τεχνολογία που διαθέτει σας απαλλάσσει από αντιαισθητικά καλώδια και μερεμέτια.

Αξία : €289.00
Έκπτωση : 20.8%
Κερδίζετε : €60.00
Chuango B11 SafeHome. Ασύρματο σύστημα συναγερμού Dual GSM/PSTN. Εξελιγμένη τεχνολογία με νέα κομψή σχεδίαση εύκολη τοποθέτηση και χρήση. Ιδανικό σύστημα συναγερμού για 24ωρη προστασία του εξοχικού ή του ενοικιασμένου χώρου σας! 


B11 Dual PSTN/GSM ονομάζεται το νέο ασύρματο σύστημα συναγερμού της Chuango. Μπορείτε πλέον να συνδέσετε τον B11 με επίγεια γραμμή τηλεφώνου PSTN για κέντρο λήψεως σημάτων αλλά και με GSM δίκτυο κινητής τηλεφωνίας με χρήση κάρτας SIM. Είναι απλός - φιλικός στη χρήση και εύκολος στην εγκατάσταση με βάση τις αναλυτικές οδηγίες χρήσης.

 

Επιπλέον χάρη στην ασύρματη τεχνολογία:

Η κεντρική μονάδα και η σειρήνα (εφόσον βάλετε) χρειάζονται σύνδεση σε παροχή ρεύματος και διαθέτουν εσωτερικά επαναφορτιζομενη μπαταρία ασφαλείας για περιτπώσεις διακοπών τροφοδοσίας. Όλα τα υπόλοιπα περιφεριακά που μπορείτε να προσθέσετε χρησιμοποιούν μπαταρίες (περιλαμβάνονται) με διάρκεια ζωής 6 μηνών.

 

Διαθέτει βάσεις για επιτοίχια ή επιτραπέζια τοποθέτηση, μοντέρνο σχεδιασμό και πλήκτρα αφής. Έχει διπλή λειτουργία (dual), δηλαδή συνδέεται με το δίκτυο σταθερής τηλεφωνίας και εσώτερικά δέχεται κάρτα SIM για επικοινωνία μέσω δικτύου κινητής τηλεφωνίας.


 

 

2 ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ


 

 

ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ


 


Χρόνος που απομένει μέχρι την λήξη της προσφοράς:
1 μέρες 7 ώρες 10 λεπτά

5 Αγορές έως τώρα