Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Επιλογές προσφοράς

Kaspersky Internet Security (3 - 5 - 10 ΑΔΕΙΕΣ, 1 ΕΤΟΣ) - ENGLISH

Για (3 ΑΔΕΙΕΣ, 1 ΕΤΟΣ)
€29.9
Για (5 ΑΔΕΙΕΣ, 1 ΕΤΟΣ)
€46.9
Για (10 ΑΔΕΙΕΣ, 1 ΕΤΟΣ)
€65.9

Υπολογιστές-Περιφερειακά

50 Ενεργές προσφορές

Kaspersky Internet Security (3 - 5 - 10 ΑΔΕΙΕΣ, 1 ΕΤΟΣ) - ENGLISH

28
αγορές

Η προσφορά έληξε στις:

2019-06-19, 23:59:00

 
επιτυχής

28 αγορές

Αξία
Έκπτωση
Κερδίζετε
69.9
57%
40

 

Λίγα λόγια

Kaspersky Internet Security (3 ή 5 ή 10 ΑΔΕΙΕΣ, 1 ΕΤΟΣ) - ENGLISH
 
Συσκευασία: Η άδεια παρέχεται σε μορφή φυλλαδίου, όπου και αναγράφονται οι Οδηγίες χρήσης. 
Σημείωση: Ο κωδικός ενεργοποίησης ισχύει και για την ελληνική έκδοση 
 
Τι νέο φέρνει; 
-  Δωρεάν, αυτόματες ενημερώσεις και αναβαθμίσεις του λογισμικού. Βεβαιώσου ότι έχεις πάντα την τελευταία έκδοση του προϊόντος ασφάλειας Kaspersky
- Ειδοποιήσεις ασφάλειας για δημόσια Wi-Fi δίκτυα. Η λειτουργία αυτή σε ενημερώνει σχετικά με τις πιθανές απειλές και τρωτά σημεία όταν χρησιμοποιείς δημόσια Wi-Fi
- Webcam Protection: Τεχνολογία που προστατεύει την κάμερα του υπολογιστή σου από απομακρυσμένη πρόσβαση και από μη εξουσιοδοτημένους χρήστες 
 
Βελτιώσεις 
-   Βελτιωμένη μηχανή  Application Control που εμποδίζει επικίνδυνες εφαρμογές από το να βλάψουν το σύστημα σου.
-   Βελτιωμένη λειτουργία του Trusted Application Mode που εξασφαλίζει ότι μόνο οι αξιόπιστες εφαρμογές να επιτρέπονται να τρέξουν στον σύστημά σου
-   Βελτιωμένη τεχνολογία του System Watcher που ασφαλίζει τον υπολογιστή σου από λογισμικά που κάνουν επικίνδυνες διεργασίες στο σύστημα σου. Η τεχνολογία αυτή παρέχει την δυνατότητα της αναίρεσης αυτών των διεργασιών (Malicious Action Roll-Back)
-   Βελτιωμένο σύστημα του Γονικού Ελέγχου που κρατά τα παιδιά σου ασφαλή από Online κινδύνους
-   Βελτιωμένο σύστημα Safe Money που σε προστατεύει στις χρηματοοικονομικές συναλλαγές σου στο Internet / Online Banking
-   Βελτιωμένη λειτουργία του Anti-Phishing  για καλύτερη προστασία ενάντια σε phishing sites και emails που προσπαθούν να κλέψουν τα προσωπικά σου  στοιχεία,  τα χρήματα ή την ταυτότητά σου
-    Βελτιωμένη απόδοση με μικρότερη κατανάλωση πόρων του συστήματος

Γενικά χαρακτηριστικά :

Τύπος προστασίας: Internet Security
Χρήστες: 3 - 5 - 10 
Χρόνια: 1 
 
ΜΕ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΣΑΣ, ΣΕ 2-3 ΗΜΕΡΕΣ
 

Όροι Προσφοράς

Η προσφορά μας ισχύει με την έγκυρη αγορά και εξόφληση του προϊόντος, με όλους τους διαθέσιμους τρόπους πληρωμής. Ειδικά για την επιλογή του τρόπου πληρωμής με αντικαταβολή, θα χρειαστεί επικοινωνία με το alepoudaki.gr και ίσως απαιτηθούν πρόσθετα στοιχεία τιμολόγησης, για την επιβεβαίωση του σημείου παράδοσης και την εγγυρότητα της παραγγελίας σας.

Παράδοση στον χώρο σας με Πανελλαδική αποστολή*, σε 2-3 εργάσιμες ημέρες, από την αγορά σας, με αντίστοιχη χρέωση των εξόδων μεταφοράς και αντικαταβολής, για την εταιρεία courier.

Η προσφορά έχει περιορισμένη χρονική διάρκεια, και ισχύει μέχρι την εξάντληση του αποθέματος.

 

Χαρακτηριστικά προϊόντος:

Τύπος προστασίας: Internet Security
Χρήστες: 3 - 5 - 10 
Χρόνια: 1 
 
Το προϊόν, έχει εγγύηση επισκευής ή αντικατάστασης, ΜΟΝΟ στις περιπτώσεις όπου ο ΕΛΕΓΧΟΣ της συσκευής δείξει, ότι δεν υπήρξε ΚΑΚΗ Ή ΕΚΤΟΣ ΟΡΙΩΝ ΧΡΗΣΗ της συσκευής.

 


Πληροφορίες επιχείρησης

ASS
Διεύθυνση: Κόνωνος 35-37 Αθήνα 116 34
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2111845176 - 6930865918

Η Alpha Sales & Services είναι σε διαρκή αναζήτηση προϊόντων και υπηρεσιών, μέσα στην Ελληνική αλλά και την ξένη αγορά και πάντα το ζητούμενο είναι να δίνουν στον πελάτη περισσότερα από ότι πληρώνει, κάθε φορά.

Οι επιχειρήσεις που επιλέγει να συνεργαστεί, είναι αυτές που πραγματικά μπορούν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους και τα προϊόντα τους, με ταχύτητα, αξιοπιστία και τιμές που μπορούν να προκαλέσουν το ενδιαφέρον του πελάτη. 

Τα προϊόντα που επιλέγονται με την αγορά σας,  έρχονται με την εγγύηση του εργοστασίου κατασκευής τους ή του Αντιπροσώπου και προμηθευτή μας και παραδόδονται στην πόρτα σας, με ταχυμεταφορά και στις προθεσμίες που αναγράφονται στους ειδικούς όρους των προσφορών τους.

Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας.

Κοντινές Προσφορές

Τι λένε οι Πελάτες μας

Το alepoudaki.gr είναι ένα από πρώτα Daily Deal Sites στον Ελληνικό διαδικτυακό χώρο των πωλήσεων και προσφορών με κουπόνι.

Είναι βασισμένο επάνω σε μία αξιόπιστη, πρωτοποριακή και δυναμική ηλεκτρονική πλατφόρμα που προτείνει και προβάλλει καθημερινές συναρπαστικές προσφορές προϊόντων και υπηρεσιών σε ασυναγώνιστες τιμές από μία ποικιλία  επιχειρήσεων, όπως εστιατόρια, χώροι αισθητικής & ομορφιάς, ταξίδια γυμναστήρια, spa αθλητικές δραστηριότητες, μουσικές σκηνές, χώροι θεάματος κ.α.

Το alepoudaki.gr είναι σε διαρκή αναζήτηση προϊόντων και υπηρεσιών μέσα στην Ελληνική αλλά και την ξένη αγορά, που δίνουν στον πελάτη περισσότερα από ότι πληρώνει και αυτό γίνεται με την μορφή των προσφορών με κουπόνι.

Οι επιχειρήσεις που το alepoudaki.gr  επιλέγει να συνεργαστεί, είναι αυτές που πραγματικά μπορούν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους και τα προϊόντα τους, με ταχύτητα, αξιοπιστία και τιμές που μπορούν να προκαλέσουν το ενδιαφέρον του πελάτη.    

Σε ένα πλήρως λοιπόν ελεγχόμενο, πιστοποιημένο τραπεζικά και ασφαλές περιβάλλον για εσάς, με προσφορές που αγγίζουν και το 90% !!!  μπορείτε να κάνετε τις αγορές σας από την οθόνη του υπολογιστή σας χωρίς να ξοδέψετε χρόνο και χρήματα, για τι οι προσφορές μας κάνουν αυτό ακριβώς για εσάς.  Σας γλυτώνουν και χρόνο και χρήμα!!!

Σας υποδεχόμαστε λοιπόν στην νέα και ανανεωμένη σελίδα προσφορών μας και σας καλούμε να κάνετε την εγγραφή σας για να αποκτήσετε τα δικαιώματα που έχουν χιλιάδες  χρήστες και φίλοι της σελίδας μας, τα τελευταία πέντε χρόνια.

Το alepoudaki.gr