Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Επιλογές προσφοράς

LENOVO used Notebook ThinkPad T410, i5-520m, 4GB, 160GB HDD

Αγορά χωρίς Εγκ/ση Windows 7 Pro (ΜΟΝΟ ΑΔΕΙΑ)
€229.9
Αγορά με Εγκ/ση Windows 7 Pro
€249.9

Υπολογιστές-Περιφερειακά

Δεν υπάρχουν προσφορές ακόμα

LENOVO used Notebook ThinkPad T410, i5-520m, 4GB, 160GB HDD

11
αγορές

Η προσφορά έληξε στις:

2021-12-15, 23:59:00

 
επιτυχής

11 αγορές

Αξία
Έκπτωση
Κερδίζετε
325
29%
95.1

 

Λίγα λόγια

Σύστημα Lenovo T410 Core I5, 14,1-ιντσών !!!  Ένα used laptop, 14,1-ιντσών, I5-520M, 4 GB, 320, Windows 7 Pro (άδεια), με πολλές δυνατότητες και σύνθεση ικανή για όλες τις εργασίες σας !!! 
 
Τεχνικά Χαρακτηριστικά:
 
Σκληρός δίσκος: 160GB 
WiFi: Ναι 
Οπτικό Μέσο: Combo Drive 
Οθόνη: 14.1inch WXGA (1280x800) display, anti-glare, LED backlight  
Λειτουργικό Σύστημα: Windows 7 Pro COA (Not Installed) (άδεια)
Εγκατάσταση Windows 7 Pro, με + 20€
 
 
Εγγύηση Συσκευής : 1 χρόνο 
Εγγύηση Μπαταρίας : 3 μήνες 

Το προϊόν ενδέχεται να έχει φυσιολογική φθορά χρήσης αλλά όχι χτυπήματα ή σπασίματα.

ΜΕ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΣΑΣ, ΣΕ 2-3 ΗΜΕΡΕΣ

 

 

Όροι Προσφοράς

Η προσφορά μας ισχύει με την έγκυρη αγορά και εξόφληση του προϊόντος, με όλους τους διαθέσιμους τρόπους πληρωμής. Ειδικά για την επιλογή του τρόπου πληρωμής με αντικαταβολή, θα χρειαστεί επικοινωνία με το alepoudaki.gr και ίσως απαιτηθούν πρόσθετα στοιχεία τιμολόγησης, για την επιβεβαίωση του σημείου παράδοσης και την εγγυρότητα της παραγγελίας σας.
Παράδοση στον χώρο σας με Πανελλαδική αποστολή*, σε 2-3 εργάσιμες ημέρες, από την αγορά σας, με αντίστοιχη χρέωση των εξόδων μεταφοράς και αντικαταβολής, για την εταιρεία courier.
Για αποστολή στη Κύπρο, επικοινωνήστε μαζί μας.
Εξαιρούνται δυσπρόσιτες και απομακρυσμένες περιοχές όπου η παραλαβή θα πρέπει να γίνει σε συνεννόηση με την courier.
 
Η προσφορά έχει περιορισμένη χρονική διάρκεια, και ισχύει μέχρι την εξάντληση του αποθέματος.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά:

Σκληρός δίσκος: 160GB 

WiFi: Ναι 
Οπτικό Μέσο: Combo Drive 
Οθόνη: 14.1inch WXGA (1280x800) display, anti-glare, LED backlight  
Λειτουργικό Σύστημα: Windows 7 Pro COA (Not Installed) 
  
Ports: 
4 x USB 2.0 
1 x eSATA 
1 x VGA 
1 x DisplayPort 
1x Microphone input 
1 x Headphone output 
1 x FireWire 
1 x Modem (RJ-11) 
1 x Gigabit Ethernet (RJ-45)

Εγγύηση Συσκευής : 1 χρόνο 
Εγγύηση Μπαταρίας : 3 μήνες 
  • Η προσφορά μπορεί να συνδυαστεί με άλλες προσφορές, για κοινή Αποστολή και συνδυασμένο κόστος.
  • Σε περίπτωση προβλήματος στην διαδικασία της αγοράς σας, επικοινωνήστε μαζί μας στο 211-1845176 και 6930865918.

 


Πληροφορίες επιχείρησης

ASS
Διεύθυνση: Κόνωνος 35-37 Αθήνα 116 34
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2111845176 - 6930865918

Η Alpha Sales & Services είναι σε διαρκή αναζήτηση προϊόντων και υπηρεσιών, μέσα στην Ελληνική αλλά και την ξένη αγορά και πάντα το ζητούμενο είναι να δίνουν στον πελάτη περισσότερα από ότι πληρώνει, κάθε φορά.

Οι επιχειρήσεις που επιλέγει να συνεργαστεί, είναι αυτές που πραγματικά μπορούν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους και τα προϊόντα τους, με ταχύτητα, αξιοπιστία και τιμές που μπορούν να προκαλέσουν το ενδιαφέρον του πελάτη. 

Τα προϊόντα που επιλέγονται με την αγορά σας,  έρχονται με την εγγύηση του εργοστασίου κατασκευής τους ή του Αντιπροσώπου και προμηθευτή μας και παραδόδονται στην πόρτα σας, με ταχυμεταφορά και στις προθεσμίες που αναγράφονται στους ειδικούς όρους των προσφορών τους.

Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας.

Στόχος μας είναι να παρέχουμε επώνυμο ανακατασκευασμένο ή used εξοπλισμό πληροφορικής, προϊόντα αλλά και υπηρεσίες που καλύπτουν τις ανάγκες της σύγχρονης αγοράς και του καταναλωτή, μέσω του προμηθευτή μας και συνεργάτη μας, μια από τις πιο καινοτόμες εταιρείες στο χώρο της πληροφορικής, με διάκριση για τα πρότυπα λειτουργίας του, βάσει της πιστοποίησης ISO 9001.
 
Δεν διαθέτουμε απλά μεταχειρισμένο ή stock εξοπλισμό πληροφορικής, αλλά προσφέρουμε μοναδικές και απαράμιλλες λύσεις ανακατασκευασμένων ή used προϊόντων υψηλής τεχνολογίας, στις πιο χαμηλές τιμές της αγοράς.
Όλα μας τα προϊόντα, πριν διατεθούν στην αγορά προς πώληση, υποβάλονται σε εκτεταμένες διαδικασίες διάγνωσης και τεχνικού ελέγχου, από την προμηθεύτρια εταιρεία μας. Για να επιτευχθεί αυτό η εταιρεία έχει εξοπλισθεί με όλον τον τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό.
Όλο το τεχνικό προσωπικό έχει αποκτήσει πρακτική εμπειρία και έχει πιστοποιηθεί από εταιρείες όπως οι Dell, HP, Compaq, Toshiba, IBM, CISCO και έχει βαθιά εμπειρία και γνώση της λειτουργίας και κατασκευαστικής δομής κάθε προϊόντος προς διάθεση.  
 
Τα προϊόντα που μεταπωλούμε ελέχονται (used) ή ανακατασκευάζονται πλήρως (refurbised), με αποτέλεσμα κάθε προϊόν να επανέρχεται στην εργοστασιακή του κατάσταση, αισθητικά και λειτουργικάΔηλαδή ακόμα και η εξωτερική τους εικόνα είναι άριστη και έρχεται σε εσας σε ασφαλή και πλήρη συσκευασία μαζί με την εγγύηση, που το συνοδεύει.
Επιπλέον, είμαστε μεταπωλητής μιας εταιρείας, που κατέχει τον διακεκριμένο τίτλο του Microsoft® Authorized Refurbisher (MAR) Partner. Αυτό σημαίνει πως έχει την άδεια από την Microsoft να επικολλάει τo επίσημο Πιστοποιητικό Αυθεντικότητας (Certificate of Authenticity) των Microsoft Windows XP/7/Server σε κάθε Η/Υ, Laptop και Server που μεταπουλάμε, παρέχοντας με τον τρόπο αυτό ένα σήμα δέουσας επιμέλειας στην αδειοδότηση και προσθέτοντας παράλληλα μεγαλύτερη αξία σε κάθε ένα από τα προϊόντα των παραπάνω κατηγοριών.

Κοντινές Προσφορές

Τι λένε οι Πελάτες μας

Το alepoudaki.gr είναι ένα από πρώτα Daily Deal Sites στον Ελληνικό διαδικτυακό χώρο των πωλήσεων και προσφορών με κουπόνι.

Είναι βασισμένο επάνω σε μία αξιόπιστη, πρωτοποριακή και δυναμική ηλεκτρονική πλατφόρμα που προτείνει και προβάλλει καθημερινές συναρπαστικές προσφορές προϊόντων και υπηρεσιών σε ασυναγώνιστες τιμές από μία ποικιλία  επιχειρήσεων, όπως εστιατόρια, χώροι αισθητικής & ομορφιάς, ταξίδια γυμναστήρια, spa αθλητικές δραστηριότητες, μουσικές σκηνές, χώροι θεάματος κ.α.

Το alepoudaki.gr είναι σε διαρκή αναζήτηση προϊόντων και υπηρεσιών μέσα στην Ελληνική αλλά και την ξένη αγορά, που δίνουν στον πελάτη περισσότερα από ότι πληρώνει και αυτό γίνεται με την μορφή των προσφορών με κουπόνι.

Οι επιχειρήσεις που το alepoudaki.gr  επιλέγει να συνεργαστεί, είναι αυτές που πραγματικά μπορούν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους και τα προϊόντα τους, με ταχύτητα, αξιοπιστία και τιμές που μπορούν να προκαλέσουν το ενδιαφέρον του πελάτη.    

Σε ένα πλήρως λοιπόν ελεγχόμενο, πιστοποιημένο τραπεζικά και ασφαλές περιβάλλον για εσάς, με προσφορές που αγγίζουν και το 90% !!!  μπορείτε να κάνετε τις αγορές σας από την οθόνη του υπολογιστή σας χωρίς να ξοδέψετε χρόνο και χρήματα, για τι οι προσφορές μας κάνουν αυτό ακριβώς για εσάς.  Σας γλυτώνουν και χρόνο και χρήμα!!!

Σας υποδεχόμαστε λοιπόν στην νέα και ανανεωμένη σελίδα προσφορών μας και σας καλούμε να κάνετε την εγγραφή σας για να αποκτήσετε τα δικαιώματα που έχουν χιλιάδες  χρήστες και φίλοι της σελίδας μας, τα τελευταία πέντε χρόνια.

Το alepoudaki.gr