Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Επιλογές προσφοράς

Μεγάλη Προσφορά για νέες τέντες. ΜΟΝΟ 25€ απο 28€ ανα τετ. μέτρο, για τοποθέτηση τέντας με αντιρίδες με τεντόπανο εταιρείας VS Ιταλίας σε σχέδιο και χρώμα επιλογής σας , σίδερα γαλβανιζέ βαρέως τύπου και μηχανισμό εταιρείας LIMHT με 4 ρουλεμάν !!! (p.276)

Kουπόνι 250€, Για Τοποθέτηση 10 τ.μέτρων.
€250
Kουπόνι 125€, Για Τοποθέτηση επιπλέον 5 τ.μέτρων.
€125
Kουπόνι 25€, Για Τοποθέτηση επιπλέον 1 τ.μέτρου.
€25

Υπηρεσίες

8 Ενεργές προσφορές

Μεγάλη Προσφορά για νέες τέντες. ΜΟΝΟ 25€ απο 28€ ανα τετ. μέτρο, για τοποθέτηση τέντας με αντιρίδες με τεντόπανο εταιρείας VS Ιταλίας σε σχέδιο και χρώμα επιλογής σας , σίδερα γαλβανιζέ βαρέως τύπου και μηχανισμό εταιρείας LIMHT με 4 ρουλεμάν !!! (p.276)

182
αγορές

Η προσφορά έληξε στις:

2019-06-20, 23:59:00

 
επιτυχής

182 αγορές

Αξία
Έκπτωση
Κερδίζετε
28
11%
3

 

Λίγα λόγια

Μεγάλη Προσφορά για νέες τέντες !!! ΜΟΝΟ 25€ απο 28€ ανα τετ. μέτρο, για τοποθέτηση τέντας με αντιρίδες με τεντόπανο εταιρείας VS Ιταλίας σε σχέδιο και χρώμα επιλογής σας , σίδερα γαλβανιζέ βαρέως τύπου και μηχανισμό εταιρείας LIMHT με 4 ρουλεμάν.
 
Η τιμή ισχύει για 10 τετ.μ. και  άνω
 
Από την εταιρεία Skiasis Center, με δυνατότητα εξυπηρέτησης σε όλο το λεκανοπέδιο Αττικής.
 
Για εσάς που οι τέντες σας αντέχουν ακόμα, ισχύει φυσικά και η προσφορά μας, για το καθάρισμα και την επισκευή τους, από 59€ ΜΟΝΟ
 
 
 

Όροι Προσφοράς

Η προσφορά ισχύει  έως και 15/08/2019
Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα με Παρασκευή 08:00-19:00, Σάββατο 09:00-14:00
Απαραίτητη η  έγκαιρη τηλεφωνική επικοινωνία για ραντεβού κατόπιν διαθεσιμότητας με την Εταιρεία, πριν την επιθυμητή ημέρα επίσκεψης στο χώρο.
Ακύρωση ραντεβού και αλλαγή ημερομηνίας επίσκεψης μπορεί να πραγματοποιηθεί με σχετική ενημέρωση προς την επιχείρηση, 2 ημέρες πριν.

Η προσφορά :

ΜΟΝΟ 25€ απο 28€ ανα τετ. μέτρο, για τοποθέτηση τέντας με αντρίδες με τεντόπανο εταιρείας VS Ιταλίας σε σχέδιο και χρώμα επιλογής σας , σίδερα γαλβανιζέ βαρέως τύπου και μηχανισμό εταιρείας LIMHT με 4 ρουλεμάν.
 
Η τιμή ισχύει για 10 τετ.μ. και  άνω
 

Έχετε τις εξής επιλογές:

Kουπόνι 250€: Για Τοποθέτηση  10 τ.μέτρων.
Kουπόνι 125€: Για Τοποθέτηση επιπλέον 5 τ.μέτρων.
Kουπόνι   25€: Για Τοποθέτηση επιπλέον 1 τ.μέτρου.
 
Αγοράστε τα κουπόνια που απαιτούνται, για να καλύψετε την συνολική διάσταση της τέντας σας.
 
 • Με εξυπηρέτηση σε όλο το Λεκανοπέδιο Αττικής.
 • Για απομακρυσμένες περιοχές απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία με την επιχείρηση, για ενημέρωση και τυχόν επιπλέον επιβάρυνση.
 • Μπορούν να αγοραστούν πολλαπλά κουπόνια ανά χρήστη και πολλαπλά, με τη μορφή δώρου, για συγγενείς ή φίλους
 • Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε άμεσα το κουπόνι σας, χωρίς να περιμένετε να ολοκληρωθεί ο χρόνος της προσφοράς
 • Η προσφορά δεν μπορεί να συνδυαστεί με άλλες προσφορές.
 • Το κάθε κουπόνι ισχύει για 1 συγκεκριμένο χώρο.
 • Τα κουπόνια είναι απαραίτητο να εκτυπωθούν και να προσκομιστούν σε έντυπη μορφή.
   
 • Η προσφορά ισχύει μόνο με την αγορά του κουπονιού από το alepoudaki.gr. Η επιχείρηση  ΔΕΝ δέχεται  κανένα πελάτη με την τιμή της προσφοράς χωρίς την προσκόμιση του αγορασμένου κουπονιού .
 • Σε περίπτωση που για οποιοδήποτε λόγο δεν μπορείτε να κάνετε αγορά, επικοινωνήστε μαζί μας στα: 211-1845176, 6930-865918 και στο [email protected]
 • ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΚΑΙ ΠΛΗΡΗ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ, ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΤΟ ΚΟΥΠΟΝΙ ΣΑΣ!!!

 


Πληροφορίες επιχείρησης

Skiasis Center
Διεύθυνση: Πέτρας 85 Αθήνα 104 44

Η λύση στην Τέντα είναι Skiasis Center
 
Η εταιρεία τεντών, ”SKIASIS CENTER” εξειδικεύεται εδώ και 30 χρόνια στις τέντες  και στο χώρο της ηλιοπροστασίας, αρχικά σαν τεντοποιϊα και μετ’ έπειτα σ’ όλα τα συστήματα σκίασης. Όλες οι τέντες και τα συστήματα σκίασης που κατασκευάζονται από την εταιρεία μας διαθέτουν εγγύηση καλής λειτουργίας και αντοχής.
 
Ο ιδρυτής της εταιρείας, Γκόγκας Ηλίας, ξεκίνησε με μεγάλες φιλοδοξίες, με όρεξη για δουλειά και με το σκεπτικό να προσφέρει στην πελατεία αυτό ακριβώς που θα ήθελε και ο ίδιος αν ήταν πελάτης, δηλαδή γρήγορη εξυπηρέτηση, συνέπεια στο χρόνο τοποθέτησης, υπευθυνότητα στο χώρο εργασίας και καλές τιμές.
 
Σήμερα ύστερα από 30 χρόνια στον χώρο μπορούμε να υπερηφανευόμαστε ότι είμαστε πρωτοπόροι στον τομέα των συστημάτων σκίασης και της τέντας μας και ο αρχικός σκοπός επετεύχθει στο έπακρο.
 

Tip

Για οποιαδήποτε σχετική ερώτησή σας, με τις τέντες σας, τηλεφωνήστε μας στο 6930865918.

Κοντινές Προσφορές

Τι λένε οι Πελάτες μας

Το alepoudaki.gr είναι ένα από πρώτα Daily Deal Sites στον Ελληνικό διαδικτυακό χώρο των πωλήσεων και προσφορών με κουπόνι.

Είναι βασισμένο επάνω σε μία αξιόπιστη, πρωτοποριακή και δυναμική ηλεκτρονική πλατφόρμα που προτείνει και προβάλλει καθημερινές συναρπαστικές προσφορές προϊόντων και υπηρεσιών σε ασυναγώνιστες τιμές από μία ποικιλία  επιχειρήσεων, όπως εστιατόρια, χώροι αισθητικής & ομορφιάς, ταξίδια γυμναστήρια, spa αθλητικές δραστηριότητες, μουσικές σκηνές, χώροι θεάματος κ.α.

Το alepoudaki.gr είναι σε διαρκή αναζήτηση προϊόντων και υπηρεσιών μέσα στην Ελληνική αλλά και την ξένη αγορά, που δίνουν στον πελάτη περισσότερα από ότι πληρώνει και αυτό γίνεται με την μορφή των προσφορών με κουπόνι.

Οι επιχειρήσεις που το alepoudaki.gr  επιλέγει να συνεργαστεί, είναι αυτές που πραγματικά μπορούν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους και τα προϊόντα τους, με ταχύτητα, αξιοπιστία και τιμές που μπορούν να προκαλέσουν το ενδιαφέρον του πελάτη.    

Σε ένα πλήρως λοιπόν ελεγχόμενο, πιστοποιημένο τραπεζικά και ασφαλές περιβάλλον για εσάς, με προσφορές που αγγίζουν και το 90% !!!  μπορείτε να κάνετε τις αγορές σας από την οθόνη του υπολογιστή σας χωρίς να ξοδέψετε χρόνο και χρήματα, για τι οι προσφορές μας κάνουν αυτό ακριβώς για εσάς.  Σας γλυτώνουν και χρόνο και χρήμα!!!

Σας υποδεχόμαστε λοιπόν στην νέα και ανανεωμένη σελίδα προσφορών μας και σας καλούμε να κάνετε την εγγραφή σας για να αποκτήσετε τα δικαιώματα που έχουν χιλιάδες  χρήστες και φίλοι της σελίδας μας, τα τελευταία πέντε χρόνια.

Το alepoudaki.gr