Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Επιλογές προσφοράς

TRIKDIS GSM/GPRS Μεταδότης σημάτων συναγερμού G10, προγρ/νος, Universal. Συμβατός με όλα τα συστήματα συναγερμού της ελληνικής αγοράς !!!

Ασφάλεια - Security

13 Ενεργές προσφορές

TRIKDIS GSM/GPRS Μεταδότης σημάτων συναγερμού G10, προγρ/νος, Universal. Συμβατός με όλα τα συστήματα συναγερμού της ελληνικής αγοράς !!!

8
αγορές

Η προσφορά έληξε στις:

2019-06-18, 23:59:00

 
επιτυχής

8 αγορές

Αξία
Έκπτωση
Κερδίζετε
275
27%
75.1

 

Λίγα λόγια

TRIKDIS GSM/GPRS Μεταδότης σημάτων συναγερμού G10, προγρ/νος, Universal. 
Συμβατός με όλα τα συστήματα συναγερμού της ελληνικής αγοράς. Το G10 είναι συσκευή επικοινωνίας για την μετάδοση μηνυμάτων συναγερμού από τον πίνακα του συστήματος ασφαλείας προς το κέντρο λήψης σημάτων μέσω GSM και διαβάζει όλες τις πληροφορίες  από το data bus του πίνακα.
 
Τα κανάλια GPRS, CSD η SMS μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την μετάδοση σημάτων συναγερμού στο Κέντρο Λήψης Σημάτων. Για την αύξηση της πιθανότητας της ορθής παράδοσης των μηνυμάτων, το G10 μπορεί να εκπέμψει χρησμοποιώντας το κύριο κανάλι επικοινωνίας GSM και σε περίπτωση αποτυχίας, μπορεί να χρησιμοποιηθεί το δευτερεύον κανάλι GSM, Συμβατό με πίνακες DSC, Paradox, Pyronix, Caddx, με χρήση του πρωτόκολλου Ademco Contact ID
Επιπλέον το G10 μπορεί να μετατρέψει κάποιο συμβάν συναγερμού σε κείμενο και να στείλει SMS σε 1-4 αριθμούς τηλεφώνου. 
 
Υποστηριζόμενες γλώσσες: Αγγλικά, Λιθουανικά, Εσθονικά, Τούρκικα, Ελληνικά και Ρώσικα 

Specifications:

Inputs (IN1-IN2): 2 x NC type
PGM outputs (OUT1): 1 x OC type, switching 30 V, 100 mA
Connection with the main IP receiver: GPRS, SMS or DTMF via GSM
Connection with the backup IP receiver: GPRS, SMS or DTMF via GSM
Communication via GPRS: TCP/IP or UDP/IP protocol
Alarm messages encoding: in Contact ID
Alarm messaging to consumer: SMS with pre-set customized text to 4 mobile phones
Memory: 60 last events
GSM modem: Dual-Band 900/1800 MHz
Power supply: DC 12,6 V, 10-15 V
Current: idle running 60 - 100 mA, within transmitting up to 250 mA
Operating temperature range: from -10 °C to +55 °C, when relative air humidity 80 % with 20 ?C
Dimensions: 85 x 65 x 25 mm
Weight: 0,1 kg
 
 
Η φωτογραφία είναι ενδεικτική και ενδεχομένως να διαφέρει από το τελικό προϊόν
 
 
ΜΕ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΣΑΣ ΣΕ 4-5 ΗΜΕΡΕΣ !!!

Όροι Προσφοράς

Η προσφορά μας ισχύει με την έγκυρη αγορά και εξόφληση του προϊόντος, με τους διαθέσιμους τρόπους πληρωμής. Ειδικά για την επιλογή του τρόπου πληρωμής με αντικαταβολή, θα πρέπει να καταβληθεί το 60% της αξίας της αγοράς, θα χρειαστεί επικοινωνία με το alepoudaki.gr και ίσως απαιτηθούν πρόσθετα στοιχεία τιμολόγησης, για την επιβεβαίωση του σημείου παράδοσης και την εγγυρότητα της παραγγελίας σας.
Παράδοση στον χώρο σας με Πανελλαδική αποστολή*, σε 4-5 εργάσιμες ημέρες, από την αγορά σας, με αντίστοιχη χρέωση των εξόδων μεταφοράς, για την εταιρεία courier.  Δεν ισχύει για αποστολή στη Κύπρο, απαιτείται συννενόηση.
Η προσφορά έχει περιορισμένη χρονική διάρκεια, και ισχύει μέχρι την εξάντληση του αποθέματος.
*Για πανελλαδική αποστολή:
Στη διαδικασία πληρωμής, θα πρέπει να επιλέξετε τον τρόπο εξόφλησης και να συμπληρώσετε τα στοιχεία της διεύθυνσης παράδοσης του προϊόντος.
Εξαιρούνται δυσπρόσιτες και απομακρυσμένες περιοχές όπου η χρέωση είναι κατά περίπτωση και η παραλαβή θα πρέπει να γίνει σε συνεννόηση με την courier.

Χαρακτηριστικά:

Inputs (IN1-IN2): 2 x NC type
PGM outputs (OUT1): 1 x OC type, switching 30 V, 100 mA
Connection with the main IP receiver: GPRS, SMS or DTMF via GSM
Connection with the backup IP receiver: GPRS, SMS or DTMF via GSM
Communication via GPRS: TCP/IP or UDP/IP protocol
Alarm messages encoding: in Contact ID
Alarm messaging to consumer: SMS with pre-set customized text to 4 mobile phones
Memory: 60 last events
GSM modem: Dual-Band 900/1800 MHz
Power supply: DC 12,6 V, 10-15 V
Current: idle running 60 - 100 mA, within transmitting up to 250 mA
Operating temperature range: from -10 °C to +55 °C, when relative air humidity 80 % with 20 ?C
Dimensions: 85 x 65 x 25 mm
Weight: 0,1 kg
 
Το TRIKDIS GSM/GPRS, έχει εγγύηση επισκευής ή αντικατάστασης, από τον εισαγωγέα, ΜΟΝΟ στις περιπτώσεις όπου ο ΕΛΕΓΧΟΣ της συσκευής δείξει, ότι δεν υπήρξε ΚΑΚΗ Ή ΕΚΤΟΣ ΟΡΙΩΝ ΧΡΗΣΗ της συσκευής.

Πληροφορίες επιχείρησης

Alepoudaki Home Electronics
Υπεύθυνος/η: b2balepoudaki@gmail.com
Διεύθυνση: Κόνωνος 35-37 Αθήνα 116 34
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6930865918

Το alepoudaki.gr είναι σε διαρκή αναζήτηση προϊόντων και υπηρεσιών, μέσα στην Ελληνική αλλά και την ξένη αγορά και πάντα το ζητούμενο είναι να δίνουν στον πελάτη περισσότερα από ότι πληρώνει, κάθε φορά.
 
Οι επιχειρήσεις που επιλέγει να συνεργαστεί, είναι αυτές που πραγματικά μπορούν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους και τα προϊόντα τους, με ταχύτητα, αξιοπιστία και τιμές που μπορούν να προκαλέσουν το ενδιαφέρον του πελάτη. 
 
Τα προϊόντα που επιλέγονται με την αγορά σας,  έρχονται με την εγγύηση του εργοστασίου κατασκευής τους ή του Αντιπροσώπου και προμηθευτή μας και παραδόδονται στην πόρτα σας, με ταχυμεταφορά και στις προθεσμίες που αναγράφονται στους ειδικούς όρους των προσφορών τους.
 
Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας.

Επιστροφές προϊόντων γίνονται δεκτές μόνο στις ακόλουθες περιπτώσεις:

 
α) όταν με αποδεδειγμένη υπαιτιότητα του Πωλητή πουλήθηκαν λανθασμένα προϊόντα ή προϊόντα κακής και ελαττωματικής ποιότητας (λάθος στην λήψη της παραγγελίας, στην τιμολόγηση, στην αποστολή, κατεστραμμένα κατά την μεταφορά, κ.λ.π.)

και
 β) όταν υπάρχει πρόβλημα/πραγματικό ελάττωμα στο προϊόν (λειτουργίας ή ποιότητας) το οποίο καλύπτει η εγγύηση του προϊόντος. 
 
Σε κάθε περίπτωση τα προϊόντα πρέπει να επιστρέφονται σε άριστη κατάσταση, στην κατάσταση που παρελήφθησαν από τον πελάτη, πλήρη και χωρίς φθορές και η συσκευασία του προϊόντος να είναι αυτή που κανονικά συνοδεύει το προϊόν και να είναι σε άριστη κατάστασηΔεν θα πρέπει να έχει γίνει χρήση του προϊόντος.  Ειδικά τα έξυπνα τηλέφωνα και τα tablets έχουν σχεδιαστεί για να συνεργάζονται μόνο με την προεγκατεστημένη Android / Windows OS που έχει εγκατασταθεί σε αυτά. Οι ενδεχόμενες τροποποιήσεις, όπως αναβαθμίσεις ή αναβάθμιση σε μια νεότερη έκδοση θα ακυρώσει την όποια εγγύησή τους.

Το επιστρεφόμενο προϊόν, για τις περιπτώσεις χονδρικής πώλησης, θα πρέπει να συνοδεύεται από Δελτίο Αποστολής.  

Σε περίπτωση που δεν επιστραφούν εντός 14 ημερών, τότε το alepoudaki.gr δύναται να μην αποδεχτεί την όποια επιστροφή και την αντικατάσταση. Πριν από κάθε επιστροφή συνίσταται να προηγηθεί συνεννόηση με την εταιρεία τηλεφωνικά στο 211 1845176 ή με email στο info@alepoudaki.gr ή με fax στο 211 800 4514. 
 
Η επιστροφή του προϊόντος θα πρέπει να γίνει μέσω εταιρίας courier (με χρέωση του πελάτη - αλλιώς δεν θα γίνεται δεκτή). Επίσης δεν γίνονται αποδεκτές επιστροφές μέσω ταχυδρομείου, μεταφορικών, ΚΤΕΛ κ.α.

Κοντινές Προσφορές

Τι λένε οι Πελάτες μας

Το alepoudaki.gr είναι ένα από πρώτα Daily Deal Sites στον Ελληνικό διαδικτυακό χώρο των πωλήσεων και προσφορών με κουπόνι.

Είναι βασισμένο επάνω σε μία αξιόπιστη, πρωτοποριακή και δυναμική ηλεκτρονική πλατφόρμα που προτείνει και προβάλλει καθημερινές συναρπαστικές προσφορές προϊόντων και υπηρεσιών σε ασυναγώνιστες τιμές από μία ποικιλία  επιχειρήσεων, όπως εστιατόρια, χώροι αισθητικής & ομορφιάς, ταξίδια γυμναστήρια, spa αθλητικές δραστηριότητες, μουσικές σκηνές, χώροι θεάματος κ.α.

Το alepoudaki.gr είναι σε διαρκή αναζήτηση προϊόντων και υπηρεσιών μέσα στην Ελληνική αλλά και την ξένη αγορά, που δίνουν στον πελάτη περισσότερα από ότι πληρώνει και αυτό γίνεται με την μορφή των προσφορών με κουπόνι.

Οι επιχειρήσεις που το alepoudaki.gr  επιλέγει να συνεργαστεί, είναι αυτές που πραγματικά μπορούν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους και τα προϊόντα τους, με ταχύτητα, αξιοπιστία και τιμές που μπορούν να προκαλέσουν το ενδιαφέρον του πελάτη.    

Σε ένα πλήρως λοιπόν ελεγχόμενο, πιστοποιημένο τραπεζικά και ασφαλές περιβάλλον για εσάς, με προσφορές που αγγίζουν και το 90% !!!  μπορείτε να κάνετε τις αγορές σας από την οθόνη του υπολογιστή σας χωρίς να ξοδέψετε χρόνο και χρήματα, για τι οι προσφορές μας κάνουν αυτό ακριβώς για εσάς.  Σας γλυτώνουν και χρόνο και χρήμα!!!

Σας υποδεχόμαστε λοιπόν στην νέα και ανανεωμένη σελίδα προσφορών μας και σας καλούμε να κάνετε την εγγραφή σας για να αποκτήσετε τα δικαιώματα που έχουν χιλιάδες  χρήστες και φίλοι της σελίδας μας, τα τελευταία πέντε χρόνια.

Το alepoudaki.gr