Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Επιλογές προσφοράς

Συσκευή μπαταρίας, Αυτόματου ανοίγματος για βαζάκια και μπουκάλια, της κουζίνας σας !!! Με ένα κουμπί !!!! Είχατε προβλήματα με το άνοιγμα των βάζων σας;; Τώρα απλά βάλτε το αυτόματο ανοιχτήρι σας στην κορυφή του βάζου, πατήστε ΜΟΝΟ το πλήκτρο. Αυτό ήταν !!

Προϊόντα

1 Ενεργή προσφορά

Συσκευή μπαταρίας, Αυτόματου ανοίγματος για βαζάκια και μπουκάλια, της κουζίνας σας !!! Με ένα κουμπί !!!! Είχατε προβλήματα με το άνοιγμα των βάζων σας;; Τώρα απλά βάλτε το αυτόματο ανοιχτήρι σας στην κορυφή του βάζου, πατήστε ΜΟΝΟ το πλήκτρο. Αυτό ήταν !!

21
αγορές
 • Συσκευή μπαταρίας, Αυτόματου ανοίγματος για βαζάκια και μπουκάλια, της κουζίνας σας !!! Με ένα κουμπί !!!! Είχατε προβλήματα με το άνοιγμα των βάζων σας;; Τώρα απλά βάλτε το αυτόματο ανοιχτήρι σας στην κορυφή του βάζου, πατήστε ΜΟΝΟ το πλήκτρο. Αυτό ήταν !!
 • Συσκευή μπαταρίας, Αυτόματου ανοίγματος για βαζάκια και μπουκάλια, της κουζίνας σας !!! Με ένα κουμπί !!!! Είχατε προβλήματα με το άνοιγμα των βάζων σας;; Τώρα απλά βάλτε το αυτόματο ανοιχτήρι σας στην κορυφή του βάζου, πατήστε ΜΟΝΟ το πλήκτρο. Αυτό ήταν !!
   

Η προσφορά έληξε στις:

2021-12-30, 23:59:00

 
επιτυχής

21 αγορές

Αξία
Έκπτωση
Κερδίζετε
34.9
29%
10

 

Λίγα λόγια

Συσκευή μπαταρίας, Αυτόματου ανοίγματος για τα βαζάκια και τα μπουκάλια, της κουζίνας σας !!!  Με ένα κουμπί !!!!
 
Όταν βάλετε στο ψυγείο βαζάκι ή μπουκάλι, για λίγο καιρό, θα έχετε προβλήματα με το άνοιγμα του βάζου σας. Τώρα απλά βάλτε το αυτόματο ανοιχτήρι σας στην κορυφή του βάζου, πατάτε ΜΟΝΟ το πλήκτρο, και θα περιστραφεί αυτόματα σιγά- σιγά, ανοίγοντας το δύσκολο καπάκι !!!!! Όταν το καπάκι ανοίξει, θα σταματήσει μόνο του, οπότε μπορείτε να μετακινήσετε το ανοιχτήρι και το καπάκι.
 

Μικρές Συμβουλές:

 • Όταν ανοίγετε βάζο που είχατε βάλει στο ψυγείο για μεγάλο χρονικό διάστημα, σας προτείνουμε να στεγνώσετε το βάζο με ένα στεγνό πανί κουζίνας.
 • Βάλτε τις μπαταρίες του, με τη σωστή κατεύθυνση, γιατί διαφορετικά δεν θα λειτουργήσει
 • Πιέστε το πλήκτρο έως ότου η λαβή αγγίξει το βάζο. 
 • Αφήστε το ανοιχτήρι, μέχρι να ανοίξει το βάζο μόνο του.
 
Μπορείτε να ανοίξετε καπάκια μπουκαλιών ή βάζων διαμέτρου 28-103 χιλιοστά.
Δεν συστήνεται για καπάκια που είναι οβάλ ή τετράγωνα.
 
 
ΜΕ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΣΑΣ

Όροι Προσφοράς

Η προσφορά μας ισχύει με την έγκυρη αγορά και εξόφληση του προϊόντος, με τους διαθέσιμους τρόπους πληρωμής. Ειδικά για την επιλογή του τρόπου πληρωμής με αντικαταβολή, θα πρέπει να καταβληθεί το 60% της αξίας της αγοράς, θα χρειαστεί επικοινωνία με το alepoudaki.gr και ίσως απαιτηθούν πρόσθετα στοιχεία τιμολόγησης, για την επιβεβαίωση του σημείου παράδοσης και την εγγυρότητα της παραγγελίας σας.
Παράδοση στον χώρο σας με Πανελλαδική αποστολή*, σε 15-25 εργάσιμες ημέρες, από την αγορά σας, με αντίστοιχη χρέωση των εξόδων μεταφοράς, για την εταιρεία courier.  Δεν ισχύει για αποστολή στη Κύπρο, απαιτείται συννενόηση.
Η προσφορά έχει περιορισμένη χρονική διάρκεια, και ισχύει μέχρι την εξάντληση του αποθέματος.
*Για πανελλαδική αποστολή:
Στη διαδικασία πληρωμής, θα πρέπει να επιλέξετε τον τρόπο εξόφλησης και να συμπληρώσετε τα στοιχεία της διεύθυνσης παράδοσης του προϊόντος.
Εξαιρούνται δυσπρόσιτες και απομακρυσμένες περιοχές όπου η χρέωση είναι κατά περίπτωση και η παραλαβή θα πρέπει να γίνει σε συνεννόηση με την courier.

Χαρακτηριστικά:

Υλικό: ABS
Βάρος: 380g
Χρώμα: της φωτογραφίας
Τροφοδοσία: 2 ΑΑ (δεν περιλαμβάνονται)
Μέγεθος: 20x8x11cm / 7.87 "x 3.15" x4.33 "
Εφαρμογή: βάζα και μπουκάλια 28-103mm (Διάμετρος)
Η συσκευασία περιλαμβάνει:
1x Αυτόματη συσκευή
1x Οδηγίες Αγγλικά
 
Η Συσκευή Αυτόματου ανοίγματος, έχει εγγύηση επισκευής ή αντικατάστασης, από τον οίκο του εξωτερικού , ΜΟΝΟ στις περιπτώσεις όπου ο ΕΛΕΓΧΟΣ της συσκευής δείξει, ότι δεν υπήρξε ΚΑΚΗ Ή ΕΚΤΟΣ ΟΡΙΩΝ ΧΡΗΣΗ της συσκευής.

Πληροφορίες επιχείρησης

Alepoudaki Home Electronics
Υπεύθυνος/η: b2balepoudaki@gmail.com
Διεύθυνση: Κόνωνος 35-37 Αθήνα 116 34
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6930865918

Το alepoudaki.gr είναι σε διαρκή αναζήτηση προϊόντων και υπηρεσιών, μέσα στην Ελληνική αλλά και την ξένη αγορά και πάντα το ζητούμενο είναι να δίνουν στον πελάτη περισσότερα από ότι πληρώνει, κάθε φορά.
 
Οι επιχειρήσεις που επιλέγει να συνεργαστεί, είναι αυτές που πραγματικά μπορούν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους και τα προϊόντα τους, με ταχύτητα, αξιοπιστία και τιμές που μπορούν να προκαλέσουν το ενδιαφέρον του πελάτη. 
 
Τα προϊόντα που επιλέγονται με την αγορά σας,  έρχονται με την εγγύηση του εργοστασίου κατασκευής τους ή του Αντιπροσώπου και προμηθευτή μας και παραδόδονται στην πόρτα σας, με ταχυμεταφορά και στις προθεσμίες που αναγράφονται στους ειδικούς όρους των προσφορών τους.
 
Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας.

Επιστροφές προϊόντων γίνονται δεκτές μόνο στις ακόλουθες περιπτώσεις:

 
α) όταν με αποδεδειγμένη υπαιτιότητα του Πωλητή πουλήθηκαν λανθασμένα προϊόντα ή προϊόντα κακής και ελαττωματικής ποιότητας (λάθος στην λήψη της παραγγελίας, στην τιμολόγηση, στην αποστολή, κατεστραμμένα κατά την μεταφορά, κ.λ.π.)

και
 β) όταν υπάρχει πρόβλημα/πραγματικό ελάττωμα στο προϊόν (λειτουργίας ή ποιότητας) το οποίο καλύπτει η εγγύηση του προϊόντος. 
 
Σε κάθε περίπτωση τα προϊόντα πρέπει να επιστρέφονται σε άριστη κατάσταση, στην κατάσταση που παρελήφθησαν από τον πελάτη, πλήρη και χωρίς φθορές και η συσκευασία του προϊόντος να είναι αυτή που κανονικά συνοδεύει το προϊόν και να είναι σε άριστη κατάστασηΔεν θα πρέπει να έχει γίνει χρήση του προϊόντος.
 
Το επιστρεφόμενο προϊόν, για τις περιπτώσεις χονδρικής πώλησης, θα πρέπει να συνοδεύεται από Δελτίο Αποστολής.  
 
Σε περίπτωση που δεν επιστραφούν εντός 14 ημερών, τότε το alepoudaki.gr δύναται να μην αποδεχτεί την όποια επιστροφή και την αντικατάσταση. Πριν από κάθε επιστροφή συνίσταται να προηγηθεί συνεννόηση με την εταιρεία τηλεφωνικά στο 211 1845176 ή με email στο info@alepoudaki.gr ή με fax στο 211 800 4514. 
 
Η επιστροφή του προϊόντος θα πρέπει να γίνει μέσω εταιρίας courier (με χρέωση του πελάτη - αλλιώς δεν θα γίνεται δεκτή). Επίσης δεν γίνονται αποδεκτές επιστροφές μέσω ταχυδρομείου, μεταφορικών, ΚΤΕΛ κ.α.

Κοντινές Προσφορές

Τι λένε οι Πελάτες μας

Το alepoudaki.gr είναι ένα από πρώτα Daily Deal Sites στον Ελληνικό διαδικτυακό χώρο των πωλήσεων και προσφορών με κουπόνι.

Είναι βασισμένο επάνω σε μία αξιόπιστη, πρωτοποριακή και δυναμική ηλεκτρονική πλατφόρμα που προτείνει και προβάλλει καθημερινές συναρπαστικές προσφορές προϊόντων και υπηρεσιών σε ασυναγώνιστες τιμές από μία ποικιλία  επιχειρήσεων, όπως εστιατόρια, χώροι αισθητικής & ομορφιάς, ταξίδια γυμναστήρια, spa αθλητικές δραστηριότητες, μουσικές σκηνές, χώροι θεάματος κ.α.

Το alepoudaki.gr είναι σε διαρκή αναζήτηση προϊόντων και υπηρεσιών μέσα στην Ελληνική αλλά και την ξένη αγορά, που δίνουν στον πελάτη περισσότερα από ότι πληρώνει και αυτό γίνεται με την μορφή των προσφορών με κουπόνι.

Οι επιχειρήσεις που το alepoudaki.gr  επιλέγει να συνεργαστεί, είναι αυτές που πραγματικά μπορούν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους και τα προϊόντα τους, με ταχύτητα, αξιοπιστία και τιμές που μπορούν να προκαλέσουν το ενδιαφέρον του πελάτη.    

Σε ένα πλήρως λοιπόν ελεγχόμενο, πιστοποιημένο τραπεζικά και ασφαλές περιβάλλον για εσάς, με προσφορές που αγγίζουν και το 90% !!!  μπορείτε να κάνετε τις αγορές σας από την οθόνη του υπολογιστή σας χωρίς να ξοδέψετε χρόνο και χρήματα, για τι οι προσφορές μας κάνουν αυτό ακριβώς για εσάς.  Σας γλυτώνουν και χρόνο και χρήμα!!!

Σας υποδεχόμαστε λοιπόν στην νέα και ανανεωμένη σελίδα προσφορών μας και σας καλούμε να κάνετε την εγγραφή σας για να αποκτήσετε τα δικαιώματα που έχουν χιλιάδες  χρήστες και φίλοι της σελίδας μας, τα τελευταία πέντε χρόνια.

Το alepoudaki.gr