Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Επιλογές προσφοράς

Μοντέρνος Πλεκτός Χειμωνιάτικος Σκούφος με 2.4GHz ασύρματο Bluetooth ακουστικό Cap ηχείο για Μουσική Ακρόαση στον Δρόμο και κλήσεις hands-free. Αρχική τιμή 38€. Είναι ένα Πλεκτό υλικό, για να σας κρατήσει ζεστό και να σας διευκολύνει στις τηλεφωνικές σας κλήσεις τον χειμώνα.

Προϊόντα

68 Ενεργές προσφορές

Μοντέρνος Πλεκτός Χειμωνιάτικος Σκούφος με 2.4GHz ασύρματο Bluetooth ακουστικό Cap ηχείο για Μουσική Ακρόαση στον Δρόμο και κλήσεις hands-free. Αρχική τιμή 38€. Είναι ένα Πλεκτό υλικό, για να σας κρατήσει ζεστό και να σας διευκολύνει στις τηλεφωνικές σας κλήσεις τον χειμώνα.

14
αγορές
  • Μοντέρνος Πλεκτός Χειμωνιάτικος Σκούφος με 2.4GHz ασύρματο Bluetooth ακουστικό Cap ηχείο για Μουσική Ακρόαση στον Δρόμο και κλήσεις hands-free.  Αρχική τιμή 38€.  Είναι ένα Πλεκτό υλικό, για να σας κρατήσει ζεστό και να σας διευκολύνει στις τηλεφωνικές σας κλήσεις τον χειμώνα.
  • Μοντέρνος Πλεκτός Χειμωνιάτικος Σκούφος με 2.4GHz ασύρματο Bluetooth ακουστικό Cap ηχείο για Μουσική Ακρόαση στον Δρόμο και κλήσεις hands-free.  Αρχική τιμή 38€.  Είναι ένα Πλεκτό υλικό, για να σας κρατήσει ζεστό και να σας διευκολύνει στις τηλεφωνικές σας κλήσεις τον χειμώνα.
  • Μοντέρνος Πλεκτός Χειμωνιάτικος Σκούφος με 2.4GHz ασύρματο Bluetooth ακουστικό Cap ηχείο για Μουσική Ακρόαση στον Δρόμο και κλήσεις hands-free.  Αρχική τιμή 38€.  Είναι ένα Πλεκτό υλικό, για να σας κρατήσει ζεστό και να σας διευκολύνει στις τηλεφωνικές σας κλήσεις τον χειμώνα.
     

Η προσφορά έληξε στις:

2019-06-24, 23:59:00

 
επιτυχής

14 αγορές

Αξία
Έκπτωση
Κερδίζετε
38.9
23%
9

 

Λίγα λόγια

Μοντέρνος Πλεκτός Χειμωνιάτικος Σκούφος με 2.4GHz ασύρματο Bluetooth ακουστικό Cap ηχείο για Μουσική Ακρόαση στον Δρόμο και κλήσεις hands-free.

Είναι ένα Πλεκτό υλικό, για να σας κρατήσει ζεστό και να σας διευκολύνει στις τηλεφωνικές σας κλήσεις τον χειμώνα, με Set-μικρόφωνο, που διατίθενται για το κινητό τηλέφωνο για να μεταδώσει την ομιλία του τηλεφώνου στις συσκευές ήχου σας άμεσα, έτσι ώστε ο χρήστης να μπορεί να συνομιλήσει στο τηλέφωνο μέσω της συσκευής αυτής. Επιπλέον μπορείτε να απολαύστε την μουσική σας, μέσω της σύνδεσης Bluetooth. Μεγάλη απόσταση επικοινωνίας, μέχρι και 10 μέτρα.
 
Διαθέτει V3.0 + EDR Bluetooth έκδοση, διαθέσιμη για τις περισσότερες από τις συσκευές με λειτουργία Bluetooth.  Set-in Li-ion μπαταρία, φόρτιση μέσω καλωδίου USB, μεγάλη διάρκεια stand-by και χρόνου λειτουργίας
 
ΕΝΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΧΩΡΙΣ ΚΑΛΩΔΙΑ  !!!
 
 
ΜΕ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΣΑΣ

Όροι Προσφοράς

Η προσφορά μας ισχύει με την έγκυρη αγορά και εξόφληση του προϊόντος, με τους διαθέσιμους τρόπους πληρωμής. Ειδικά για την επιλογή του τρόπου πληρωμής με αντικαταβολή, θα πρέπει να καταβληθεί το 50% της αξίας της αγοράς, θα χρειαστεί επικοινωνία με το alepoudaki.gr και ίσως απαιτηθούν πρόσθετα στοιχεία τιμολόγησης, για την επιβεβαίωση του σημείου παράδοσης και την εγγυρότητα της παραγγελίας σας.
Παράδοση στον χώρο σας με Πανελλαδική αποστολή*, σε 15-25 εργάσιμες ημέρες, από την αγορά σας, με αντίστοιχη χρέωση των εξόδων μεταφοράς, για την εταιρεία courier.  Δεν ισχύει για αποστολή στη Κύπρο, απαιτείται συννενόηση.
Η προσφορά έχει περιορισμένη χρονική διάρκεια, και ισχύει μέχρι την εξάντληση του αποθέματος.
*Για πανελλαδική αποστολή:
Στη διαδικασία πληρωμής, θα πρέπει να επιλέξετε τον τρόπο εξόφλησης και να συμπληρώσετε τα στοιχεία της διεύθυνσης παράδοσης του προϊόντος.
Εξαιρούνται δυσπρόσιτες και απομακρυσμένες περιοχές όπου η χρέωση είναι κατά περίπτωση και η παραλαβή θα πρέπει να γίνει σε συνεννόηση με την courier.

Χαρακτηριστικά:

Υλικό Πλεκτό
Χρώμα Κόκκινο, μπλε, ροζ, χακί
Ειδική Λειτουργία Bluetooth Ομιλία, Music Receiver
Μπαταρία 300mAh
Φόρτισης 4 ώρες Χρόνος
Χρόνος εργασίας 15 ωρών
Smartphone Εφαρμογή

 
Πληροφορίες λειτουργία
Έκδοση Bluetooth V3.0 + EDR
/ O εμπόδια Bluetooth Απόσταση W 10m
Βάρος / Μέγεθος
Προϊόν Βάρος 0.098 kg
Πακέτο Βάρος 0,243 kg
Μέγεθος προϊόντος (Μ x Π x Υ) 21,5 x 19,0 x 2,0 εκατοστά / 8,46 x 7,48 x 0,78 ίντσες
Μέγεθος συσκευασίας (L x Π x Υ) 24,0 x 22,0 x 3,5 εκατοστά
Περιεχόμενα συσκευασίας
Περιεχόμενα συσκευασίας 1 x Bluetooth Καπέλο
 
Ο Πλεκτός Χειμωνιάτικος Σκούφος με 2.4GHz ασύρματο Bluetooth, έχει εγγύηση επισκευής ή αντικατάστασης, από τον οίκο του εξωτερικού , ΜΟΝΟ στις περιπτώσεις όπου ο ΕΛΕΓΧΟΣ της συσκευής δείξει, ότι δεν υπήρξε ΚΑΚΗ Ή ΕΚΤΟΣ ΟΡΙΩΝ ΧΡΗΣΗ της συσκευής.

Πληροφορίες επιχείρησης

Alepoudaki fashion & home accessories
Υπεύθυνος/η: b2balepoudaki@gmail.com
Διεύθυνση: Κόνωνος 35-37 Αθήνα 116 34
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6930865918
Alepoudaki fashion & home
a c c e s s o r i e s
 
Προσεχτικά επιλεγμένα  προϊόντα & αξεσουάρ, μόδας, κατοικίας και οτιδήποτε άλλο έρχεται να ομορφύνει τον τρόπο ζωής μας.
 

Tip

Επιστροφές προϊόντων γίνονται δεκτές μόνο στις ακόλουθες περιπτώσεις: α) όταν με αποδεδειγμένη υπαιτιότητα του Πωλητή πουλήθηκαν λανθασμένα προϊόντα ή προϊόντα κακής και ελαττωματικής ποιότητας (λάθος στην λήψη της παραγγελίας, στην τιμολόγηση, στην αποστολή, κατεστραμμένα κατά την μεταφορά, κ.λ.π.) και β) όταν υπάρχει πρόβλημα/πραγματικό ελάττωμα στο προϊόν (λειτουργίας ή ποιότητας) το οποίο καλύπτει η εγγύηση του προϊόντος. Σε κάθε περίπτωση τα προϊόντα πρέπει να επιστρέφονται σε άριστη κατάσταση, στην κατάσταση που παρελήφθησαν από τον πελάτη, πλήρη και χωρίς φθορές και η συσκευασία του προϊόντος να είναι αυτή που κανονικά συνοδεύει το προϊόν και να είναι σε άριστη κατάσταση. Δεν θα πρέπει να έχει γίνει χρήση του προϊόντος. Το επιστρεφόμενο προϊόν, για τις περιπτώσεις χονδρικής πώλησης, θα πρέπει να συνοδεύεται από Δελτίο Αποστολής. Σε περίπτωση που δεν επιστραφούν εντός 14 ημερών, τότε το alepoudaki.gr δύναται να μην αποδεχτεί την όποια επιστροφή και την αντικατάσταση. Πριν από κάθε επιστροφή συνίσταται να προηγηθεί συνεννόηση με την εταιρεία τηλεφωνικά στο 211 1845176 ή με email στο info@alepoudaki.gr ή με fax στο 211 800 4514. Η επιστροφή του προϊόντος θα πρέπει να γίνει μέσω εταιρίας courier (με χρέωση του πελάτη - αλλιώς δεν θα γίνεται δεκτή). Επίσης δεν γίνονται αποδεκτές επιστροφές μέσω ταχυδρομείου, μεταφορικών, ΚΤΕΛ κ.α.

Κοντινές Προσφορές

Τι λένε οι Πελάτες μας

Το alepoudaki.gr είναι ένα από πρώτα Daily Deal Sites στον Ελληνικό διαδικτυακό χώρο των πωλήσεων και προσφορών με κουπόνι.

Είναι βασισμένο επάνω σε μία αξιόπιστη, πρωτοποριακή και δυναμική ηλεκτρονική πλατφόρμα που προτείνει και προβάλλει καθημερινές συναρπαστικές προσφορές προϊόντων και υπηρεσιών σε ασυναγώνιστες τιμές από μία ποικιλία  επιχειρήσεων, όπως εστιατόρια, χώροι αισθητικής & ομορφιάς, ταξίδια γυμναστήρια, spa αθλητικές δραστηριότητες, μουσικές σκηνές, χώροι θεάματος κ.α.

Το alepoudaki.gr είναι σε διαρκή αναζήτηση προϊόντων και υπηρεσιών μέσα στην Ελληνική αλλά και την ξένη αγορά, που δίνουν στον πελάτη περισσότερα από ότι πληρώνει και αυτό γίνεται με την μορφή των προσφορών με κουπόνι.

Οι επιχειρήσεις που το alepoudaki.gr  επιλέγει να συνεργαστεί, είναι αυτές που πραγματικά μπορούν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους και τα προϊόντα τους, με ταχύτητα, αξιοπιστία και τιμές που μπορούν να προκαλέσουν το ενδιαφέρον του πελάτη.    

Σε ένα πλήρως λοιπόν ελεγχόμενο, πιστοποιημένο τραπεζικά και ασφαλές περιβάλλον για εσάς, με προσφορές που αγγίζουν και το 90% !!!  μπορείτε να κάνετε τις αγορές σας από την οθόνη του υπολογιστή σας χωρίς να ξοδέψετε χρόνο και χρήματα, για τι οι προσφορές μας κάνουν αυτό ακριβώς για εσάς.  Σας γλυτώνουν και χρόνο και χρήμα!!!

Σας υποδεχόμαστε λοιπόν στην νέα και ανανεωμένη σελίδα προσφορών μας και σας καλούμε να κάνετε την εγγραφή σας για να αποκτήσετε τα δικαιώματα που έχουν χιλιάδες  χρήστες και φίλοι της σελίδας μας, τα τελευταία πέντε χρόνια.

Το alepoudaki.gr

Επιστροφές προϊόντων γίνονται δεκτές μόνο στις ακόλουθες περιπτώσεις:
 
α) όταν με αποδεδειγμένη υπαιτιότητα του Πωλητή πουλήθηκαν λανθασμένα προϊόντα ή προϊόντα κακής και ελαττωματικής ποιότητας (λάθος στην λήψη της παραγγελίας, στην τιμολόγηση, στην αποστολή, κατεστραμμένα κατά την μεταφορά, κ.λ.π.)

και
 β) όταν υπάρχει πρόβλημα/πραγματικό ελάττωμα στο προϊόν (λειτουργίας ή ποιότητας) το οποίο καλύπτει η εγγύηση του προϊόντος. 
 
Σε κάθε περίπτωση τα προϊόντα πρέπει να επιστρέφονται σε άριστη κατάσταση, στην κατάσταση που παρελήφθησαν από τον πελάτη, πλήρη και χωρίς φθορές και η συσκευασία του προϊόντος να είναι αυτή που κανονικά συνοδεύει το προϊόν και να είναι σε άριστη κατάσταση. Δεν θα πρέπει να έχει γίνει χρήση του προϊόντος.
 
Το επιστρεφόμενο προϊόν, για τις περιπτώσεις χονδρικής πώλησης, θα πρέπει να συνοδεύεται από Δελτίο Αποστολής.  
 
Σε περίπτωση που δεν επιστραφούν εντός 14 ημερών, τότε το alepoudaki.gr δύναται να μην αποδεχτεί την όποια επιστροφή και την αντικατάσταση. Πριν από κάθε επιστροφή συνίσταται να προηγηθεί συνεννόηση με την εταιρεία τηλεφωνικά στο 211 1845176 ή με email στο info@alepoudaki.gr ή με fax στο 211 800 4514. 
 
Η επιστροφή του προϊόντος θα πρέπει να γίνει μέσω εταιρίας courier (με χρέωση του πελάτη - αλλιώς δεν θα γίνεται δεκτή). Επίσης δεν γίνονται αποδεκτές επιστροφές μέσω ταχυδρομείου, μεταφορικών, ΚΤΕΛ κ.α.