Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Επιλογές προσφοράς

Ηλεκτρονικό ματάκι πόρτας με έγχρωμη οθόνη LCD 6 εκατοστών !!! Δείτε με ευκρίνεια και ευκολία τι κρύβεται πίσω από την πόρτα του σπιτιού σας.... Η κάμερα είναι ενσωματωμένη στη συσκευή, όχι πάνω στο ματάκι έξω από την πόρτα !!!

Ασφάλεια - Security

Δεν υπάρχουν προσφορές ακόμα

Ηλεκτρονικό ματάκι πόρτας με έγχρωμη οθόνη LCD 6 εκατοστών !!! Δείτε με ευκρίνεια και ευκολία τι κρύβεται πίσω από την πόρτα του σπιτιού σας.... Η κάμερα είναι ενσωματωμένη στη συσκευή, όχι πάνω στο ματάκι έξω από την πόρτα !!!

48
αγορές
 • Ηλεκτρονικό ματάκι πόρτας με έγχρωμη οθόνη LCD 6 εκατοστών !!! Δείτε με ευκρίνεια και ευκολία τι κρύβεται πίσω από την πόρτα του σπιτιού σας.... Η κάμερα είναι ενσωματωμένη στη συσκευή, όχι πάνω στο ματάκι έξω από την πόρτα !!!
 • Ηλεκτρονικό ματάκι πόρτας με έγχρωμη οθόνη LCD 6 εκατοστών !!! Δείτε με ευκρίνεια και ευκολία τι κρύβεται πίσω από την πόρτα του σπιτιού σας.... Η κάμερα είναι ενσωματωμένη στη συσκευή, όχι πάνω στο ματάκι έξω από την πόρτα !!!
   

Η προσφορά έληξε στις:

2021-12-21, 23:59:00

 
επιτυχής

48 αγορές

Αξία
Έκπτωση
Κερδίζετε
92
24%
22.1

 

Λίγα λόγια

Ηλεκτρονικό ματάκι πόρτας με έγχρωμη οθόνη LCD 6 εκατοστών !!!

Δείτε με ευκρίνεια και ευκολία τι κρύβεται πίσω από την πόρτα του σπιτιού σας....
Επειδή η πόρτα είναι το πρώτο μέτρο ασφαλείας του σπιτιού σας,εάν θέλετε την ησυχία σας και δεν επιθυμείτε απρόσκλητους επισκέπτες, τότε αυτή η νέα συσκευή ασφαλείας θα σας συναρπάσει! Το παραδοσιακό ματάκι υπάρχει πάνω από 40 χρόνια, όμως, παραμορφώνει την εικόνα, δεν έχει καλή απόδοση σε χαμηλό φωτισμό, είναι πάντα ψηλά με αποτέλεσμα ορισμένα άτομα ή παιδιά να μην το φτάνουν, δυσκολεύει άτομα με προβλήματα όρασης η και ηλικιωμένα άτομα της οικογένειας.Επίσης, πόσες φορές ακούτε κάποιο θόρυβο έξω από την πόρτα αλλά ξέρετε ότι αν κοιτάξετε η επισκίαση του σας προδίδει...

 • Η κάμερα είναι ενσωματωμένη στη συσκευή, όχι πάνω στο ματάκι έξω από την πόρτα. Έτσι δεν προδίδει την ύπαρξη της στον ανεπιθύμητο επισκέπτη.
 • Δεν παραμορφώνει την εικόνα
 • Διαθέτει κάμερα ευαίσθητη σε χαμηλό φωτισμό
 • Διαθέτει έγχρωμη οθόνη LCD 6 εκατοστών με μεγάλη οπτική γωνιά
 • Με το πάτημα ενός κουμπιού βλέπετε έξω από την πόρτα σας χωρίς να γίνεστε αντιληπτοί.
 • Διαθέτει Zoom για μια κοντινότερη ματιά
 • Λειτουργεί με δύο μπαταρίες AA που εξασφαλίζουν 1500 «κλεφτές ματιές»

Όροι Προσφοράς

Η προσφορά μας ισχύει με την έγκυρη αγορά και εξόφληση του προϊόντος, με όλους τους διαθέσιμους τρόπους πληρωμής. Ειδικά για την επιλογή του τρόπου πληρωμής με αντικαταβολή, θα χρειαστεί επικοινωνία με το alepoudaki.gr και ίσως απαιτηθούν πρόσθετα δικαιολογητικά, για την επιβεβαίωση του σημείου παράδοσης και την εγγυρότητα της παραγγελίας σας.

Παράδοση στον χώρο σας με Πανελλαδική αποστολή*, σε 3-5 εργάσιμες ημέρες, από την αγορά σας, με αντίστοιχη χρέωση των εξόδων μεταφοράς και αντικαταβολής, για την εταιρεία courier.

Η προσφορά έχει περιορισμένη χρονική διάρκεια, και ισχύει μέχρι την εξάντληση του αποθέματος.

*Για πανελλαδική αποστολή:

 • Στη διαδικασία πληρωμής, θα πρέπει να επιλέξετε τον τρόπο εξόφλησης και να συμπληρώσετε τα στοιχεία της διεύθυνσης παράδοσης του προϊόντος.
 • Χρόνος έναρξης αποστολής: έως 2 εργάσιμες ημέρες
 • Παράδοση σε 3-5 εργάσιμες ημέρες
 • Δεν ισχύει για αποστολή στη Κύπρο
 • Εξαιρούνται δυσπρόσιτες και απομακρυσμένες περιοχές όπου η παραλαβή θα πρέπει να γίνει σε συνεννόηση με την courier

Τεχνικά στοιχεία του συστήματος:

 • Ταιριάζει σε κάθε πόρτα πάχους 40~69 mm( 1.57"~2.72").
 • PeepHole Barrel: 14mm
 • Γωνία θέασης: Regular Mode : 99°, Zoom Mode: 60° .
 • Αισθητήρας: 1.3 Mega Pixel CMOS
 • LCD Screen 2.5” TFT
 • Τροφοδοσία: 2 AA μπαταρίες (διάρκεια ζωής περίπου 1500 “peeps”)
 • Περιεχόμενα συσκευασίας: Base Flange, Tightening Tool, PeepHole, 2 AA Batteries,Manual.
 • Διαστάσεις (WxHxD) 146 x 90 x 30 mm

Brinno PeepHole Viewer Installation Demo

 


Πληροφορίες επιχείρησης

Alepoudaki Electronics - Appliances
Υπεύθυνος/η: b2balepoudaki@gmail.com
Διεύθυνση: Κόνωνος 35-37 Αθήνα 116 34
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6930865918

Το alepoudaki.gr είναι σε διαρκή αναζήτηση προϊόντων και υπηρεσιών, μέσα στην Ελληνική αλλά και την ξένη αγορά και πάντα το ζητούμενο είναι να δίνουν στον πελάτη περισσότερα από ότι πληρώνει, κάθε φορά.

Οι επιχειρήσεις που επιλέγει να συνεργαστεί, είναι αυτές που πραγματικά μπορούν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους και τα προϊόντα τους, με ταχύτητα, αξιοπιστία και τιμές που μπορούν να προκαλέσουν το ενδιαφέρον του πελάτη. 

Τα προϊόντα που επιλέγονται με την αγορά σας,  έρχονται με την εγγύηση του εργοστασίου κατασκευής τους ή του Αντιπροσώπου και προμηθευτή μας και παραδόδονται στην πόρτα σας, με ταχυμεταφορά και στις προθεσμίες που αναγράφονται στους ειδικούς όρους των προσφορών τους.

Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας.

Τι λένε οι Πελάτες μας

Το alepoudaki.gr είναι ένα από πρώτα Daily Deal Sites στον Ελληνικό διαδικτυακό χώρο των πωλήσεων και προσφορών με κουπόνι.

Είναι βασισμένο επάνω σε μία αξιόπιστη, πρωτοποριακή και δυναμική ηλεκτρονική πλατφόρμα που προτείνει και προβάλλει καθημερινές συναρπαστικές προσφορές προϊόντων και υπηρεσιών σε ασυναγώνιστες τιμές από μία ποικιλία  επιχειρήσεων, όπως εστιατόρια, χώροι αισθητικής & ομορφιάς, ταξίδια γυμναστήρια, spa αθλητικές δραστηριότητες, μουσικές σκηνές, χώροι θεάματος κ.α.

Το alepoudaki.gr είναι σε διαρκή αναζήτηση προϊόντων και υπηρεσιών μέσα στην Ελληνική αλλά και την ξένη αγορά, που δίνουν στον πελάτη περισσότερα από ότι πληρώνει και αυτό γίνεται με την μορφή των προσφορών με κουπόνι.

Οι επιχειρήσεις που το alepoudaki.gr  επιλέγει να συνεργαστεί, είναι αυτές που πραγματικά μπορούν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους και τα προϊόντα τους, με ταχύτητα, αξιοπιστία και τιμές που μπορούν να προκαλέσουν το ενδιαφέρον του πελάτη.    

Σε ένα πλήρως λοιπόν ελεγχόμενο, πιστοποιημένο τραπεζικά και ασφαλές περιβάλλον για εσάς, με προσφορές που αγγίζουν και το 90% !!!  μπορείτε να κάνετε τις αγορές σας από την οθόνη του υπολογιστή σας χωρίς να ξοδέψετε χρόνο και χρήματα, για τι οι προσφορές μας κάνουν αυτό ακριβώς για εσάς.  Σας γλυτώνουν και χρόνο και χρήμα!!!

Σας υποδεχόμαστε λοιπόν στην νέα και ανανεωμένη σελίδα προσφορών μας και σας καλούμε να κάνετε την εγγραφή σας για να αποκτήσετε τα δικαιώματα που έχουν χιλιάδες  χρήστες και φίλοι της σελίδας μας, τα τελευταία πέντε χρόνια.

Το alepoudaki.gr