Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Επιλογές προσφοράς

Xiaomi Mi Router 3, με διπλό σύστημα διαμέρισης και μεγάλη ταχύτητα αποθήκευσης 16MB flash !!

Τιμή Μετρητοίς ή Paypal
€129.9
Υπόλοιποι Τρόποι Πληρωμής
€159.9

Κινητή - Smartphones

16 Ενεργές προσφορές

Xiaomi Mi Router 3, με διπλό σύστημα διαμέρισης και μεγάλη ταχύτητα αποθήκευσης 16MB flash !!

11
αγορές
  • Xiaomi Mi Router 3, με διπλό σύστημα διαμέρισης και μεγάλη ταχύτητα αποθήκευσης 16MB flash !!
  • Xiaomi Mi Router 3, με διπλό σύστημα διαμέρισης και μεγάλη ταχύτητα αποθήκευσης 16MB flash !!
   
Κάντε το δώρο
Ημ
Ωρ
Λε
Δε
34.9
 

11 αγορές εως τώρα

Η προσφορά είναι ενεργή!

Αξία
Έκπτωση
Κερδίζετε
45.9
24%
11

 

Λίγα λόγια

Xiaomi Mi Router 3. Χρησιμοποιώντας το διπλό σύστημα διαμέρισης, διαθέτει μεγάλη ταχύτητα αποθήκευσης 16MB flash, το Mi Router 3 λαμβάνει τις πιο πρόσφατες αναβαθμίσεις λογισμικού συστήματος, ακόμα και αν παρουσιαστεί απροσδόκητη διακοπή ρεύματος. 
 
Το Xiaomi Mi Router 3 μπορεί να υποστηρίξει μέχρι και 126 συνδεδεμένες συσκευές στο Wi-Fi.Με 4 κεραίες υψηλής επίδοσης 2.4GHz και 5GHz για δυνατότερη και πιο αξιόπιστη σύνδεση των συσκευών σας. Χρησιμοποιώντας το διπλό σύστημα διαμέρισης ROM(Dual Partition System), διαμορφωμένο με μεγάλη ταχύτητα αποθήκευσης 16MB flash, το Mi Router 3 λαμβάνει τις πιο πρόσφατες αναβαθμίσεις λογισμικού συστήματος, ακόμα και αν παρουσιαστεί απροσδόκητη διακοπή ρεύματος. Οι εφαρμογές και οι συνδεδεμένες συσκευές καταναλώνουν πολύτιμη μνήμη RAM,Για αυτό το λόγο το Mi Router 3 διαθέτει 128ΜΒ μνήμης RAM 8 φορές περισσότερο από τα τυπικά router.
 
To Mi Router 3 εγγυάται ομαλό online gaming και εμπειρίες browsing. Είτε θέλετε να βάλετε σε blacklist μια ανεπιθύμητη δραστηριότητα στο διαδίκτυο, είτε να θέσετε χρονικά όρια στην παιδική χρήση διαδικτύου, μπορείτε να το κάνετε κατευθείαν από το κινητό σας. Η εφαρμογή Mi Wi-Fi είναι ένα εργαλείο διαχείρισης δικτύου το οποίο σας επιτρέπει να παρακολουθείτε από μακριά και να διαχειρίζεστε το wi-fi του σπιτιού σας. Μπορείτε να φιλτράρετε τα ανεπιθύμητα περιεχόμενα χρησιμοποιώντας το γονικό έλεγχο, να δώσετε προτεραιότητα στο εύρος ζώνης εφαρμογής, μέσω της ποιότητας υπηρεσίας (QoS) (Quality of Service) και να απολαύσετε γρηγορότερες ταχύτητες δικτύου με Wi-Fi boost.
 
 
 
 
 
1 ΕΤΟΣ ΕΓΓΥΗΣΗ
 
ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ
 
 

Όροι Προσφοράς

Η προσφορά μας ισχύει με την έγκυρη αγορά και προεξόφληση του προϊόντος, με τραπεζική κατάθεση ή Paypal .  Στην προσφορά αυτή, δεν ισχύει η αντικαταβολή.
Στην περίπτωση πώλησης με τιμολόγιο, θα χρειαστεί επικοινωνία με το alepoudaki.gr για την ενημέρωση των πρόσθετων στοιχείων τιμολόγησης και για την επιβεβαίωση του σημείου παράδοσης της παραγγελίας σας.
 
Παράδοση στον χώρο σας με Πανελλαδική αποστολή*, σε 3-5 εργάσιμες ημέρες, από την αγορά σας, με αντίστοιχη χρέωση των εξόδων Αποστολής, για την εταιρεία courier.  Δεν ισχύει για αποστολή στη Κύπρο, απαιτείται συννενόηση.
 
Η προσφορά έχει περιορισμένη χρονική διάρκεια, και ισχύει μέχρι την εξάντληση του αποθέματος.
 
Για πανελλαδική αποστολή:
 
Στη διαδικασία πληρωμής, θα πρέπει να επιλέξετε τον τρόπο εξόφλησης και να συμπληρώσετε τα στοιχεία της διεύθυνσης παράδοσης του προϊόντος.
Από τό κόστος Αποστολής Εξαιρούνται δυσπρόσιτες και απομακρυσμένες περιοχές όπου η χρέωση είναι κατά περίπτωση και η παραλαβή θα πρέπει να γίνει σε συνεννόηση με την courier.
 

Τεχνικές Προδιαγραφές:

Xiaomi Mi Router 3, με διπλό σύστημα διαμέρισης καιι μεγάλη ταχύτητα αποθήκευσης 16MB flash !!
 
Weight
220 g (7.77oz)
CPU
MediaTek MT7620
ROM
SLC Nand Flash 128MB
RAM
DDR2 128MB
Modulation
11b: DSSS: DBPSK (1Mbps), DQPSK (2Mbps), CCK (5.5 / 11Mbps)
11a / g: OFDM: BPSK (6 / 9Mbps), QPSK (12 / 18Mbps), 16QAM (24 / 36Mbps), 64QAM (48 / 54Mbps)
11n:MIMO-OFDM: BPSK, QPSK, 16QAM, 64QAM. rate set: MCS0 ~ MCS15
11ac: MIMO-OFDM: BPSK, QPSK, 16QAM, 64QAM, 256QAM. rate set: MCS0 ~ MCS9 (support two space flow)
Receiver sensitivity
11Mbps:≤-90dBm,54 Mbps:≤-72dBm,
HT20 MCS7:≤-69dBm
HT40 MCS7:≤-66dBm
VHT20 MCS8:≤-65dBm
VHT40 MCS9:≤-60dBm
VHT80 MCS9:≤-58dBm
Supported languages
Simplified Chinese
Wireless Security
WPA-PSK / WPA2-PSK encryption, wireless access control (black list), SSID hiding
Сooling system
Natural cooling
Features
Two 10 / 100M adaptive LAN port (Auto MDI / MDIX)
A 10 / 100M adaptive WAN port (Auto MDI / MDIX)
A red / blue / yellow three-color LED indicator
A restore system/ factory settings button
Does not support beamforming technology
Operating system
The depth of customization based on OpenWRT intelligent router operating system MiWiFi ROM support Web, Android, iOS, Windows, OS X
Open Platform
Support Thunder
Wireless Type
2.4G WiFi — 2X2 (IEEE 802.11N protocol support rates up to 300Mbps)
5G WiFi — 2X2 (IEEE 802.11AC protocol support rates up to 867Mbps)
Wireless standard
IEEE 802.11a / b / g / n / ac,
IEEE 802.3 / 3u
USB
2.0
USB Input voltage
5V / 1A
Frequency response
90 — 18 KHz (-10dB)
Rated power
RMS 2 Watt
Operating temperature:
0 ℃ - 40 ℃
Operating humidity
10% —90% RH (non-condensing)
Material
ABS
Color
White
Package
1x Mi WiFi Router 3
1x Power supply
1x Manual
 
Το προϊόν καλύπτεται με πλήρη εγγύηση και υποστήριξη από τον εισαγωγέα με εγγύηση 1 έτους.

Πληροφορίες επιχείρησης

Alepoudaki Electronics - Appliances
Υπεύθυνος/η: b2balepoudaki@gmail.com
Διεύθυνση: Κόνωνος 35-37 Αθήνα 116 34
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6930865918

Το alepoudaki.gr είναι σε διαρκή αναζήτηση προϊόντων και υπηρεσιών, μέσα στην Ελληνική αλλά και την ξένη αγορά και πάντα το ζητούμενο είναι να δίνουν στον πελάτη περισσότερα από ότι πληρώνει, κάθε φορά.

Οι επιχειρήσεις που επιλέγει να συνεργαστεί, είναι αυτές που πραγματικά μπορούν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους και τα προϊόντα τους, με ταχύτητα, αξιοπιστία και τιμές που μπορούν να προκαλέσουν το ενδιαφέρον του πελάτη. 

Τα προϊόντα που επιλέγονται με την αγορά σας,  έρχονται με την εγγύηση του εργοστασίου κατασκευής τους ή του Αντιπροσώπου και προμηθευτή μας και παραδόδονται στην πόρτα σας, με ταχυμεταφορά και στις προθεσμίες που αναγράφονται στους ειδικούς όρους των προσφορών τους.

Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας.

Κοντινές Προσφορές

Τι λένε οι Πελάτες μας

Το alepoudaki.gr είναι ένα από πρώτα Daily Deal Sites στον Ελληνικό διαδικτυακό χώρο των πωλήσεων και προσφορών με κουπόνι.

Είναι βασισμένο επάνω σε μία αξιόπιστη, πρωτοποριακή και δυναμική ηλεκτρονική πλατφόρμα που προτείνει και προβάλλει καθημερινές συναρπαστικές προσφορές προϊόντων και υπηρεσιών σε ασυναγώνιστες τιμές από μία ποικιλία  επιχειρήσεων, όπως εστιατόρια, χώροι αισθητικής & ομορφιάς, ταξίδια γυμναστήρια, spa αθλητικές δραστηριότητες, μουσικές σκηνές, χώροι θεάματος κ.α.

Το alepoudaki.gr είναι σε διαρκή αναζήτηση προϊόντων και υπηρεσιών μέσα στην Ελληνική αλλά και την ξένη αγορά, που δίνουν στον πελάτη περισσότερα από ότι πληρώνει και αυτό γίνεται με την μορφή των προσφορών με κουπόνι.

Οι επιχειρήσεις που το alepoudaki.gr  επιλέγει να συνεργαστεί, είναι αυτές που πραγματικά μπορούν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους και τα προϊόντα τους, με ταχύτητα, αξιοπιστία και τιμές που μπορούν να προκαλέσουν το ενδιαφέρον του πελάτη.    

Σε ένα πλήρως λοιπόν ελεγχόμενο, πιστοποιημένο τραπεζικά και ασφαλές περιβάλλον για εσάς, με προσφορές που αγγίζουν και το 90% !!!  μπορείτε να κάνετε τις αγορές σας από την οθόνη του υπολογιστή σας χωρίς να ξοδέψετε χρόνο και χρήματα, για τι οι προσφορές μας κάνουν αυτό ακριβώς για εσάς.  Σας γλυτώνουν και χρόνο και χρήμα!!!

Σας υποδεχόμαστε λοιπόν στην νέα και ανανεωμένη σελίδα προσφορών μας και σας καλούμε να κάνετε την εγγραφή σας για να αποκτήσετε τα δικαιώματα που έχουν χιλιάδες  χρήστες και φίλοι της σελίδας μας, τα τελευταία πέντε χρόνια.

Το alepoudaki.gr