Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Επιλογές προσφοράς

Βραδιά Διασκέδασης και Γνωριμίας, με ποτό και μουσική, στο Roof Garden του Athens Status Hotel, στον 7ο όροφο, με θέα την Ακρόπολη !!! Το Σάββατο 19 Μαΐου, στις 9:30 μμ

Φαγητό & Διασκέδαση

1 Ενεργή προσφορά

Βραδιά Διασκέδασης και Γνωριμίας, με ποτό και μουσική, στο Roof Garden του Athens Status Hotel, στον 7ο όροφο, με θέα την Ακρόπολη !!! Το Σάββατο 19 Μαΐου, στις 9:30 μμ

17
αγορές

Η προσφορά έληξε στις:

2018-05-19, 23:59:00

 
επιτυχής

17 αγορές

Αξία
Έκπτωση
Κερδίζετε
24
38%
9

 

Λίγα λόγια

Έξοδος με φίλους, για διασκέδαση και γνωριμίες στο κέντρο, λίγο κάτω από το Σύνταγμα, στην Μητρόπολη !! Ελάτε για μια όμορφη βραδιά, με ποτό και μουσικές επιλογές, στο Roof Garden του Athens Status Hotel, στον 7ο όροφο, με θέα την Ακρόπολη !!!  Το Σάββατο 19 Μαΐου, στις 9:30 μμ
 
Οι φίλες και οι φίλοι μας πλέον το γνωρίζουν. Δεν είναι μόνο ο καφές ή το ποτό και η θέα. Η καλή παρέα κάνει την διαφορά !!  Πάρε την προσφορά, μίλα με τον συντονιστή της ομάδας και έλα χωρίς ενδοιασμούς, για λίγες ώρες διασκέδασης, με γνωριμίες και φίλους.
Φυσικά μπορείτε να κλείσετε και ανεξάρτητα με την παρέα σας !!
 
Το σημείο είναι πολύ κεντρικό, έχεις όλες τις συγκοινωνίες στα πόδια σου. Το κόστος συμμετοχής σου είναι, πολύ απλά και σχήμα λόγου, το  ...κρασί σου !!!  
 
Η προσφορά αφορά την συμμετοχή ενός ατόμου και για κατανάλωση δύο (2) ποτήρια κρασί
 
Απίθανο περιβάλλον, ωραία θέα, ζεστή παρέα !!  Από εσάς θέλουμε μόνον την καλή διάθεση !!
 
Athens Status Hotel, Πετράκη 28, Σύνταγμα.
 
 
ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΑΣ, ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΣΤΟΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ !!!

Όροι Προσφοράς

Η προσφορά ισχύει έως  19/05/2018.

 • Η προσφορά ισχύει για Σάββατο 19 Μαΐου, στις 21:30
 • Απαραίτητη η τηλεφωνική επικοινωνία για κράτηση τουλάχιστον 1 ημέρα, πριν στα τηλέφωνα που θα βρείτε στο κουπόνι σας. Ώρες επικοινωνίας καθημερινά από τις 12:00.
 • Για ακύρωση κράτησης απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία μια ημέρα πριν.
 
Έξοδος με φίλους, για διασκέδαση και γνωριμίες στο κέντρο, λίγο κάτω από το Σύνταγμα, στην Μητρόπολη !! Ελάτε για μια όμορφη βραδιά, με ποτό και μουσικές επιλογές, στο Roof Garden του Athens Status Hotel, στον 7ο όροφο, με θέα την Ακρόπολη !!!  Το Σάββατο 19 Μαΐου, στις 9:30 μμ
 
Η προσφορά ισχύει για την συμμετοχή ενός ατόμου, μαζί με δύο (2) ποτήρια κρασί. 
 
 
Πάρε την προσφορά, μίλα με τον συντονιστή της ομάδας και έλα χωρίς ενδοιασμούς, για λίγες ώρες διασκέδασης, με γνωριμίες και φίλους. 
 
 
***ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΑΣ, ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΣΤΟΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ !!!
 
 • Η προσφορά ισχύει για άνδρες και γυναίκες.
 • Υπάρχει συγκεκριμένος αριθμός διαθέσιμων συμμετοχών και τηρείται η σειρά προτεραιότητας.
 • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή θα πρέπει πρώτα να κάνετε κράτηση προκειμένου να ενταχθείτε στο κατάλληλο group.
 • Μπορείτε να αγοράσετε απεριόριστο αριθμό κουπονιών για προσωπική σας χρήση ή για δώρα σε συγγενείς και φίλους.
 • Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε άμεσα το κουπόνι σας, χωρίς να περιμένετε να ολοκληρωθεί ο χρόνος της προσφοράς.
 • Απαραίτητη προϋπόθεση η προσκόμιση του κουπονιού από το alepoudaki.gr σε εκτυπωμένη μορφή.
 • ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΚΑΙ ΠΛΗΡΗ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ, ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΤΟ ΚΟΥΠΟΝΙ ΣΑΣ!!!
 • ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ, ΣΤΗΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΑΣ,  ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΩΔΙΚΟΥΣ, ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΤΟ ΚΟΥΠΟΝΙ ΣΑΣ!!!
 • Σε περίπτωση που για οποιοδήποτε λόγο δεν μπορείτε να κάνετε αγορά, επικοινωνήστε μαζί μας στα: 211-1845176, 6930-865918 και στο [email protected]

Πληροφορίες επιχείρησης

Alepoudaki Έξοδος
Υπεύθυνος/η: b2balepoudaki@gmail.com
Διεύθυνση: Κόνωνος 35-37 Αθήνα 116 34
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6930865918
 
Alepoudaki
                           Έξοδος
 
Επιλογές εξόδου, για ποτό, για φαγητό, για διασκέδαση, γιά εσένα, για όλη την παρέα, για φίλους, για ότι  ..κάτσει !!!
Σε επιλεγμένα σημεία, για να πιείτε έναν καφέ, ένα ποτό, ένα αναψυκτικό ή για να φάτε με την παρέα σας ένα ωραίο επιλεγμένο μενού, με ή χωρίς ζωντανή μουσική.
Ειδικά για τις προσφορές που ενδιαφέρουν τα παλιά ή  και τα νέα μέλη του alepoudaki.gr,  μπορείς να συναντήσεις φίλους ή να γνωρίσεις νέους.  Η ομάδα έχει μεγαλώσει !!  Βγαίνει σταθερά και κάθε εβδομάδα, σε διάφορα σημεία, μαγαζιά και εκδηλώσεις. Πάμε εκδρομές, ημερήσια ταξιδάκια με φαγητό και κέφι, πάμε για μπάνια, περνάμε όμορφα !!
 
Κάνεις εγγραφή στη σελίδα,  αν δεν ξέρεις ρωτάς,  παίρνεις την προσφορά σου και το κουπόνι σου και προγραμματίζεις με τον υπεύθυνο την κράτησή σου.
 
Α !!  αν σε ενδιαφέρει να γνωρίσεις παρέα, ήρθες στο κατάλληλο σημείο.
 
Κάνε την αρχή τώρα !!
 
Από την Ομάδα μας.
 

Κοντινές Προσφορές

Τι λένε οι Πελάτες μας

Το alepoudaki.gr είναι ένα από πρώτα Daily Deal Sites στον Ελληνικό διαδικτυακό χώρο των πωλήσεων και προσφορών με κουπόνι.

Είναι βασισμένο επάνω σε μία αξιόπιστη, πρωτοποριακή και δυναμική ηλεκτρονική πλατφόρμα που προτείνει και προβάλλει καθημερινές συναρπαστικές προσφορές προϊόντων και υπηρεσιών σε ασυναγώνιστες τιμές από μία ποικιλία  επιχειρήσεων, όπως εστιατόρια, χώροι αισθητικής & ομορφιάς, ταξίδια γυμναστήρια, spa αθλητικές δραστηριότητες, μουσικές σκηνές, χώροι θεάματος κ.α.

Το alepoudaki.gr είναι σε διαρκή αναζήτηση προϊόντων και υπηρεσιών μέσα στην Ελληνική αλλά και την ξένη αγορά, που δίνουν στον πελάτη περισσότερα από ότι πληρώνει και αυτό γίνεται με την μορφή των προσφορών με κουπόνι.

Οι επιχειρήσεις που το alepoudaki.gr  επιλέγει να συνεργαστεί, είναι αυτές που πραγματικά μπορούν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους και τα προϊόντα τους, με ταχύτητα, αξιοπιστία και τιμές που μπορούν να προκαλέσουν το ενδιαφέρον του πελάτη.    

Σε ένα πλήρως λοιπόν ελεγχόμενο, πιστοποιημένο τραπεζικά και ασφαλές περιβάλλον για εσάς, με προσφορές που αγγίζουν και το 90% !!!  μπορείτε να κάνετε τις αγορές σας από την οθόνη του υπολογιστή σας χωρίς να ξοδέψετε χρόνο και χρήματα, για τι οι προσφορές μας κάνουν αυτό ακριβώς για εσάς.  Σας γλυτώνουν και χρόνο και χρήμα!!!

Σας υποδεχόμαστε λοιπόν στην νέα και ανανεωμένη σελίδα προσφορών μας και σας καλούμε να κάνετε την εγγραφή σας για να αποκτήσετε τα δικαιώματα που έχουν χιλιάδες  χρήστες και φίλοι της σελίδας μας, τα τελευταία πέντε χρόνια.

Το alepoudaki.gr