Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Επιλογές προσφοράς

Dating Coffee με επιλεγμένη παρέα φίλων, για καφέ γνωριμίας στο όμορφο Misafir στο Μοναστηράκι. Κάθε Τετάρτη & Κυριακή !!

Φαγητό & Διασκέδαση

1 Ενεργή προσφορά

Dating Coffee με επιλεγμένη παρέα φίλων, για καφέ γνωριμίας στο όμορφο Misafir στο Μοναστηράκι. Κάθε Τετάρτη & Κυριακή !!

109
αγορές
 • Dating Coffee με επιλεγμένη παρέα φίλων, για καφέ γνωριμίας στο όμορφο Misafir στο Μοναστηράκι. Κάθε Τετάρτη & Κυριακή !!
 • Dating Coffee με επιλεγμένη παρέα φίλων, για καφέ γνωριμίας στο όμορφο Misafir στο Μοναστηράκι. Κάθε Τετάρτη & Κυριακή !!
 • Dating Coffee με επιλεγμένη παρέα φίλων, για καφέ γνωριμίας στο όμορφο Misafir στο Μοναστηράκι. Κάθε Τετάρτη & Κυριακή !!
     

Η προσφορά έληξε στις:

2018-12-17, 23:59:00

 
επιτυχής

109 αγορές

Αξία
Έκπτωση
Κερδίζετε
12
42%
5

 

Λίγα λόγια

Έξοδος με φίλους, για καφέ γνωριμίας στο κέντρο στο πολύ όμορφο Misafir στο Μοναστηράκι. Δίπλα στην πλατεία, με θέα την κίνηση, την κίνηση και τα φώτα της παλιάς Αθήνας !!
 
Δεν είναι μόνο ο καφές και η θέα. Η καλή παρέα κάνει την διαφορά !!  Πάρε την προσφορά, μίλα με τον συντονιστή της ομάδας και έλα χωρίς ενδοιασμούς, για λίγες ώρες διασκέδασης, με γνωριμίες και φίλους. Κάθε Τετάρτη & Κυριακή βράδυ !!
 
Το σημείο είναι πολύ κεντρικό, έχεις όλες τις συγκοινωνίες στα πόδια σου. Το κόστος συμμετοχής σου είναι, απλά ... ο καφές σου !!!  
 
Η προσφορά αφορά την συμμετοχή ενός ατόμου, μαζί με τον καφέ, το ρόφημα, την μπύρα ή το αναψυκτικό της επιλογής του
 
ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΑΣ, ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΣΤΟΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ !!!

Όροι Προσφοράς

Η προσφορά ισχύει έως  15/01/2019.

 • Η προσφορά ισχύει για Τετάρτη ή Κυριακή  19:00 - 22:00
 • Απαραίτητη η τηλεφωνική επικοινωνία για κράτηση τουλάχιστον 1 ημέρα, πριν στα τηλέφωνα που θα βρείτε στο κουπόνι σας. Ώρες επικοινωνίας καθημερινά από τις 12:00.
 • Για ακύρωση κράτησης απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία μια ημέρα πριν.
Dating Coffee, με φίλους, για καφέ γνωριμίας στο Misafir στο Μοναστηράκι.
 
Η προσφορά ισχύει για την συμμετοχή ενός ατόμου, μαζί με τον καφέ, το ρόφημα, την μπύρα ή το αναψυκτικό της επιλογής του. 
 
Πάρε την προσφορά, μίλα με τον συντονιστή της ομάδας και έλα χωρίς ενδοιασμούς, για λίγες ώρες διασκέδασης, με γνωριμίες και φίλους. Κάθε Τετάρτη & Κυριακή βράδυ, 7-10μμ
 
 
***ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΑΣ, ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΣΤΟΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ !!!
 
 • Η προσφορά ισχύει για άνδρες και γυναίκες.
 • Υπάρχει συγκεκριμένος αριθμός διαθέσιμων συμμετοχών και τηρείται η σειρά προτεραιότητας.
 • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή θα πρέπει πρώτα να κάνετε κράτηση προκειμένου να ενταχθείτε στο κατάλληλο group.
 • Μπορείτε να αγοράσετε απεριόριστο αριθμό κουπονιών για προσωπική σας χρήση ή για δώρα σε συγγενείς και φίλους.
 • Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε άμεσα το κουπόνι σας, χωρίς να περιμένετε να ολοκληρωθεί ο χρόνος της προσφοράς.
 • Απαραίτητη προϋπόθεση η προσκόμιση του κουπονιού από το alepoudaki.gr σε εκτυπωμένη μορφή.
 • ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΚΑΙ ΠΛΗΡΗ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ, ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΤΟ ΚΟΥΠΟΝΙ ΣΑΣ!!!
 • ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ, ΣΤΗΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΑΣ,  ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΩΔΙΚΟΥΣ, ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΤΟ ΚΟΥΠΟΝΙ ΣΑΣ!!!
 • Σε περίπτωση που για οποιοδήποτε λόγο δεν μπορείτε να κάνετε αγορά, επικοινωνήστε μαζί μας στα: 211-1845176, 6930-865918 και στο [email protected]

Πληροφορίες επιχείρησης

Alepoudaki Έξοδος
Υπεύθυνος/η: b2balepoudaki@gmail.com
Διεύθυνση: Κόνωνος 35-37 Αθήνα 116 34
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6930865918
 
Alepoudaki
                           Έξοδος
 
Επιλογές εξόδου, για ποτό, για φαγητό, για διασκέδαση, γιά εσένα, για όλη την παρέα, για φίλους, για ότι  ..κάτσει !!!
Σε επιλεγμένα σημεία, για να πιείτε έναν καφέ, ένα ποτό, ένα αναψυκτικό ή για να φάτε με την παρέα σας ένα ωραίο επιλεγμένο μενού, με ή χωρίς ζωντανή μουσική.
Ειδικά για τις προσφορές που ενδιαφέρουν τα παλιά ή  και τα νέα μέλη του alepoudaki.gr,  μπορείς να συναντήσεις φίλους ή να γνωρίσεις νέους.  Η ομάδα έχει μεγαλώσει !!  Βγαίνει σταθερά και κάθε εβδομάδα, σε διάφορα σημεία, μαγαζιά και εκδηλώσεις. Πάμε εκδρομές, ημερήσια ταξιδάκια με φαγητό και κέφι, πάμε για μπάνια, περνάμε όμορφα !!
 
Κάνεις εγγραφή στη σελίδα,  αν δεν ξέρεις ρωτάς,  παίρνεις την προσφορά σου και το κουπόνι σου και προγραμματίζεις με τον υπεύθυνο την κράτησή σου.
 
Α !!  αν σε ενδιαφέρει να γνωρίσεις παρέα, ήρθες στο κατάλληλο σημείο.
 
Κάνε την αρχή τώρα !!
 
Από την Ομάδα μας.
 

Κοντινές Προσφορές

Τι λένε οι Πελάτες μας

Το alepoudaki.gr είναι ένα από πρώτα Daily Deal Sites στον Ελληνικό διαδικτυακό χώρο των πωλήσεων και προσφορών με κουπόνι.

Είναι βασισμένο επάνω σε μία αξιόπιστη, πρωτοποριακή και δυναμική ηλεκτρονική πλατφόρμα που προτείνει και προβάλλει καθημερινές συναρπαστικές προσφορές προϊόντων και υπηρεσιών σε ασυναγώνιστες τιμές από μία ποικιλία  επιχειρήσεων, όπως εστιατόρια, χώροι αισθητικής & ομορφιάς, ταξίδια γυμναστήρια, spa αθλητικές δραστηριότητες, μουσικές σκηνές, χώροι θεάματος κ.α.

Το alepoudaki.gr είναι σε διαρκή αναζήτηση προϊόντων και υπηρεσιών μέσα στην Ελληνική αλλά και την ξένη αγορά, που δίνουν στον πελάτη περισσότερα από ότι πληρώνει και αυτό γίνεται με την μορφή των προσφορών με κουπόνι.

Οι επιχειρήσεις που το alepoudaki.gr  επιλέγει να συνεργαστεί, είναι αυτές που πραγματικά μπορούν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους και τα προϊόντα τους, με ταχύτητα, αξιοπιστία και τιμές που μπορούν να προκαλέσουν το ενδιαφέρον του πελάτη.    

Σε ένα πλήρως λοιπόν ελεγχόμενο, πιστοποιημένο τραπεζικά και ασφαλές περιβάλλον για εσάς, με προσφορές που αγγίζουν και το 90% !!!  μπορείτε να κάνετε τις αγορές σας από την οθόνη του υπολογιστή σας χωρίς να ξοδέψετε χρόνο και χρήματα, για τι οι προσφορές μας κάνουν αυτό ακριβώς για εσάς.  Σας γλυτώνουν και χρόνο και χρήμα!!!

Σας υποδεχόμαστε λοιπόν στην νέα και ανανεωμένη σελίδα προσφορών μας και σας καλούμε να κάνετε την εγγραφή σας για να αποκτήσετε τα δικαιώματα που έχουν χιλιάδες  χρήστες και φίλοι της σελίδας μας, τα τελευταία πέντε χρόνια.

Το alepoudaki.gr