Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Επιλογές προσφοράς

Πρωτότυπη κορνίζα φωτογραφιών ΧΩΡΙΣ ΤΖΑΜΙ σε δυο διαστάσεις !!! Για 5 ή 6 φωτογραφίες αντίστοιχα που τις κρεμάτε με μανταλάκια μέσα στη κορνίζα !!! (p.153)

Διάσταση 56εκ. Χ 46εκ.
€15
Διάσταση 34εκ. Χ 64εκ.
€20

Προϊόντα με Εκτύπωση

6 Ενεργές προσφορές

Πρωτότυπη κορνίζα φωτογραφιών ΧΩΡΙΣ ΤΖΑΜΙ σε δυο διαστάσεις !!! Για 5 ή 6 φωτογραφίες αντίστοιχα που τις κρεμάτε με μανταλάκια μέσα στη κορνίζα !!! (p.153)

27
αγορές
  • Πρωτότυπη κορνίζα φωτογραφιών ΧΩΡΙΣ ΤΖΑΜΙ σε δυο διαστάσεις !!! Για 5 ή 6 φωτογραφίες αντίστοιχα που τις κρεμάτε με μανταλάκια μέσα στη κορνίζα !!! (p.153)
  • Πρωτότυπη κορνίζα φωτογραφιών ΧΩΡΙΣ ΤΖΑΜΙ σε δυο διαστάσεις !!! Για 5 ή 6 φωτογραφίες αντίστοιχα που τις κρεμάτε με μανταλάκια μέσα στη κορνίζα !!! (p.153)
   
Κάντε το δώρο
Ημ
Ωρ
Λε
Δε
15
 

27 αγορές εως τώρα

Η προσφορά είναι ενεργή!

Αξία
Έκπτωση
Κερδίζετε
35
57%
20

 

Λίγα λόγια

Πρωτότυπη κορνίζα φωτογραφιών ΧΩΡΙΣ ΤΖΑΜΙ σε δυο διαστάσεις. 56 Χ 46 και 34 Χ 64 εκ. Για 5 ή 6 φωτογραφίες αντίστοιχα που τις κρεμάτε με μανταλάκια μέσα στη κορνίζα !!!
 
 
Επιλέξτε ανάμεσα από τις διαστάσεις :   
 
  • 56εκ.  Χ  46εκ. με 15€
  • 34εκ.  Χ  64εκ. με 20€
 
 
Με δυνατότητα αποστολής σε όλη την Ελλάδα.
 

Όροι Προσφοράς

Η προσφορά μας ισχύει με την έγκυρη αγορά και εξόφληση του προϊόντος, με όλους τους διαθέσιμους τρόπους πληρωμής. Ειδικά για την επιλογή του τρόπου πληρωμής με αντικαταβολήθα πρέπει να καταβληθεί το 60% της αξίας της αγοράς, θα χρειαστεί επικοινωνία με το alepoudaki.gr και ίσως απαιτηθούν πρόσθετα στοιχεία τιμολόγησης, για την επιβεβαίωση του σημείου παράδοσης και την εγγυρότητα της παραγγελίας σας.

Παράδοση στον χώρο σας με Πανελλαδική αποστολή*, σε 3-5 εργάσιμες ημέρες, από την αγορά σας, με αντίστοιχη χρέωση των εξόδων μεταφοράς. Το κόστος μεταφοράς είναι 5€ πανελλαδικώς..!!

 
Δεν ισχύει για αποστολή στη Κύπρο

Εξαιρούνται δυσπρόσιτες και απομακρυσμένες περιοχές όπου η παραλαβή θα πρέπει να γίνει σε συνεννόηση με την courier.

Στοιχεία της Προσφοράς

Πρωτότυπη κορνίζα φωτογραφιών ΧΩΡΙΣ ΤΖΑΜΙ σε δυο διαστάσεις. 56 Χ 46 και 34 Χ 64 εκ. 
 

*  *  *

  • Η προσφορά δεν μπορεί να συνδυαστεί με άλλες προσφορές.
  • Σε περίπτωση προβλήματος στην διαδικασία της αγοράς σας, επικοινωνήστε μαζί μας στο 211-1845176 και 6930865918.

 


Πληροφορίες επιχείρησης

DIGITAL PRINTING & PROMO SOLUTIONS
Υπεύθυνος/η: Κος Βασίλης
Διεύθυνση: Τιμοθέου 7-11, Αθήνα, 11634
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6930865918

Κοντινές Προσφορές

Τι λένε οι Πελάτες μας

Το alepoudaki.gr είναι ένα από πρώτα Daily Deal Sites στον Ελληνικό διαδικτυακό χώρο των πωλήσεων και προσφορών με κουπόνι.

Είναι βασισμένο επάνω σε μία αξιόπιστη, πρωτοποριακή και δυναμική ηλεκτρονική πλατφόρμα που προτείνει και προβάλλει καθημερινές συναρπαστικές προσφορές προϊόντων και υπηρεσιών σε ασυναγώνιστες τιμές από μία ποικιλία  επιχειρήσεων, όπως εστιατόρια, χώροι αισθητικής & ομορφιάς, ταξίδια γυμναστήρια, spa αθλητικές δραστηριότητες, μουσικές σκηνές, χώροι θεάματος κ.α.

Το alepoudaki.gr είναι σε διαρκή αναζήτηση προϊόντων και υπηρεσιών μέσα στην Ελληνική αλλά και την ξένη αγορά, που δίνουν στον πελάτη περισσότερα από ότι πληρώνει και αυτό γίνεται με την μορφή των προσφορών με κουπόνι.

Οι επιχειρήσεις που το alepoudaki.gr  επιλέγει να συνεργαστεί, είναι αυτές που πραγματικά μπορούν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους και τα προϊόντα τους, με ταχύτητα, αξιοπιστία και τιμές που μπορούν να προκαλέσουν το ενδιαφέρον του πελάτη.    

Σε ένα πλήρως λοιπόν ελεγχόμενο, πιστοποιημένο τραπεζικά και ασφαλές περιβάλλον για εσάς, με προσφορές που αγγίζουν και το 90% !!!  μπορείτε να κάνετε τις αγορές σας από την οθόνη του υπολογιστή σας χωρίς να ξοδέψετε χρόνο και χρήματα, για τι οι προσφορές μας κάνουν αυτό ακριβώς για εσάς.  Σας γλυτώνουν και χρόνο και χρήμα!!!

Σας υποδεχόμαστε λοιπόν στην νέα και ανανεωμένη σελίδα προσφορών μας και σας καλούμε να κάνετε την εγγραφή σας για να αποκτήσετε τα δικαιώματα που έχουν χιλιάδες  χρήστες και φίλοι της σελίδας μας, τα τελευταία πέντε χρόνια.

Το alepoudaki.gr