Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Επιλογές προσφοράς

BRINNO PHV 1330 + KNS 100 ΣΕΤ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΜΑΤΑΚΙ ΚΑΙ ΑΙΣΘΗΤΗΡΑΣ ΧΤΥΠΗΜΑΤΟΣ ΠΟΡΤΑΣ !!!

Ασφάλεια - Security

Δεν υπάρχουν προσφορές ακόμα

BRINNO PHV 1330 + KNS 100 ΣΕΤ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΜΑΤΑΚΙ ΚΑΙ ΑΙΣΘΗΤΗΡΑΣ ΧΤΥΠΗΜΑΤΟΣ ΠΟΡΤΑΣ !!!

16
αγορές
 • BRINNO PHV 1330 + KNS 100 ΣΕΤ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΜΑΤΑΚΙ ΚΑΙ ΑΙΣΘΗΤΗΡΑΣ ΧΤΥΠΗΜΑΤΟΣ ΠΟΡΤΑΣ !!!
 • BRINNO PHV 1330 + KNS 100 ΣΕΤ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΜΑΤΑΚΙ ΚΑΙ ΑΙΣΘΗΤΗΡΑΣ ΧΤΥΠΗΜΑΤΟΣ ΠΟΡΤΑΣ !!!
 • BRINNO PHV 1330 + KNS 100 ΣΕΤ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΜΑΤΑΚΙ ΚΑΙ ΑΙΣΘΗΤΗΡΑΣ ΧΤΥΠΗΜΑΤΟΣ ΠΟΡΤΑΣ !!!
 • BRINNO PHV 1330 + KNS 100 ΣΕΤ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΜΑΤΑΚΙ ΚΑΙ ΑΙΣΘΗΤΗΡΑΣ ΧΤΥΠΗΜΑΤΟΣ ΠΟΡΤΑΣ !!!
 • BRINNO PHV 1330 + KNS 100 ΣΕΤ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΜΑΤΑΚΙ ΚΑΙ ΑΙΣΘΗΤΗΡΑΣ ΧΤΥΠΗΜΑΤΟΣ ΠΟΡΤΑΣ !!!
 • BRINNO PHV 1330 + KNS 100 ΣΕΤ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΜΑΤΑΚΙ ΚΑΙ ΑΙΣΘΗΤΗΡΑΣ ΧΤΥΠΗΜΑΤΟΣ ΠΟΡΤΑΣ !!!

Η προσφορά έληξε στις:

2021-12-26, 23:59:00

 
επιτυχής

16 αγορές

Αξία
Έκπτωση
Κερδίζετε
109.9
18%
20

 

Λίγα λόγια

BRINNO PHV 1330 + KNS 100 ΣΕΤ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΜΑΤΑΚΙ ΚΑΙ ΑΙΣΘΗΤΗΡΑΣ ΧΤΥΠΗΜΑΤΟΣ ΠΟΡΤΑΣ.
 
Με το ηλεκτρονικό ματάκι με τον αισθητήρα δόνησης που ανιχνεύει το χτύπημα την πόρτας μπορείτε εύκολα να δείτε ποιος σας χτυπάει την πόρτα χωρίς να γίνεστε αντιληπτοί, ακόμα και όταν δεν είστε σπίτι.  Είναι ιδανικό για διαμερίσματα  με ηλικιωμένους και παιδιά. Με το ηλεκτρονικό ματάκι μπορείτε να δείτε ακόμα και σε συνθήκες με χαμηλό φωτισμού ποιος βρίσκεται έξω από την πόρτα σας, χωρίς αυτός να το καταλάβει από τη σκίαση. Η οθόνη 3 ιντσών επιτρέπει σε ηλικιωμένους και παιδιά να δουν εύκολα ποιος σας χτυπάει την πόρτα και να καταγράψουν εικόνα εάν το θελήσουν. Σε συνδυασμό με τον αισθητήρα δόνησης μπορείτε να ξέρετε ποιος σας χτύπησε την πόρτα ακόμα και τις ώρες που δεν βρίσκεστε εκεί. Τοποθετείται εύκολα στο πίσω μέρος του ηλεκτρονικού ματιού και αυξάνει κατακόρυφα την ασφάλειά σας ακόμα και όταν λείπετε από το σπίτι.
 
Η πόρτα είναι το πρώτο μέτρο ασφαλείας του σπιτιού σας. Εάν θέλετε την ησυχία σας και δεν επιθυμείτε απρόσκλητους επισκέπτες, τότε αυτή η νέα συσκευή ασφαλείας θα σας ενθουσιάσει. Το παραδοσιακό ματάκι υπάρχει πάνω από 40 χρόνια, όμως, παραμορφώνει την εικόνα, δεν έχει καλή απόδοση σε χαμηλό φωτισμό, είναι πάντα ψηλά με αποτέλεσμα ορισμένα άτομα ή παιδιά να μην το φτάνουν, δυσκολεύει άτομα με προβλήματα όρασης η και ηλικιωμένα άτομα της οικογένειας. Επίσης, πόσες φορές ακούτε κάποιο θόρυβο έξω από την πόρτα αλλά ξέρετε ότι αν κοιτάξετε η επισκίαση του σας προδίδει.
 
Με το νέας τεχνολογίας ματάκι όλα αυτά είναι παρελθόν.

Χαρακτηριστικά: 

 • Δεν παραμορφώνει την εικόνα (Zoom x 2)
 • Διαθέτει κάμερα ευαίσθητη σε χαμηλό φωτισμό
 • Διαθέτει έγχρωμη οθόνη LCD  6 εκατοστών με μεγάλη οπτική γωνία
 • Η κάμερα είναι μέσα στην συσκευή και όχι πάνω στο ματάκι έξω από την  πόρτα έτσι δεν προδίδει την ύπαρξη του στον κάθε ανεπιθύμητο επισκέπτη.
 • Με το πάτημα ενός κουμπιού βλέπετε έξω από την πόρτα σας χωρίς να γίνεστε αντιληπτοί.
 • Διαθέτει Zoom για μια κοντινότερη ματιά
 • Λειτουργεί με δύο μπαταρίες AA που εξασφαλίζουν 1500 «κλεφτές ματιές»
 • Είναι πολύ εύκολο στην εγκατάσταση του, όλα είναι κουμπωτά και δεν χρειάζονται βίδες και κατσαβίδια
 • Υποστηρίζει κάρτες Micro SD μέχρι 32 GB για καταγραφή φωτογραφιών (δεν περιλαμβάνεται)
 
(15154-0002)
 
 
ΜΕ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΣΑΣ
 

Όροι Προσφοράς

Η προσφορά μας ισχύει με την έγκυρη αγορά και εξόφληση του προϊόντος, με όλους τους διαθέσιμους τρόπους πληρωμής. Ειδικά για την επιλογή του τρόπου πληρωμής με αντικαταβολήθα πρέπει να καταβληθεί το 60% της αξίας της αγοράς, θα χρειαστεί επικοινωνία με το alepoudaki.gr και ίσως απαιτηθούν πρόσθετα στοιχεία τιμολόγησης, για την επιβεβαίωση του σημείου παράδοσης και την εγγυρότητα της παραγγελίας σας.

Παράδοση στον χώρο σας με Πανελλαδική αποστολή*, σε 2-5 εργάσιμες ημέρες, από την αγορά σας, με αντίστοιχη χρέωση των εξόδων μεταφοράς και αντικαταβολής, για την εταιρεία courier.

BRINNO PHV 1330 + KNS 100 ΣΕΤ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΜΑΤΑΚΙ ΚΑΙ ΑΙΣΘΗΤΗΡΑΣ ΧΤΥΠΗΜΑΤΟΣ ΠΟΡΤΑΣ

Τεχνικά Χαρακτηριστικά  

(Ηλεκτρονικού Ματιού Πόρτας PHV 1330) :
 
Συμβατότητα: Πόρτες 40~69 mm( 1.57°~2.72°)
Γωνία θέασης: Κανονικό: 99°, Zoom: 60°
Κάμερα: 1.3 Mega Pixel CMOS
LCD Οθόνη: 2.5» TFT
Παροχή ρεύματος: 2 AA μπαταρίες (1500 χρήσεις)
Διαστάσεις (WxHxD): 146 x 90 x 30 mm
Βάρος: 230 γρ

Τεχνικά χαρακτηριστικά

(Αισθητήρα Χτυπήματος Πόρτας KNS 100) :
 
Ενεργοποιεί τη λειτουργία καταγραφής φωτογραφίας του ηλεκτρονικού ματιού μόλις ανιχνεύσει δόνηση (χτύπημα) στην πόρτα
Ευαισθησία 0,125 gravity
Διαστάσεις: 35.6 x 29 x 6 mm
Βάρος: 10 g
 
Η προσφορά έχει περιορισμένη χρονική διάρκεια, και ισχύει μέχρι την εξάντληση του αποθέματος.

Το προϊόν, έχει εγγύηση 2 ΕΤΩΝ επισκευής ή αντικατάστασης, ΜΟΝΟ στις περιπτώσεις όπου ο ΕΛΕΓΧΟΣ της συσκευής δείξει, ότι δεν υπήρξε ΚΑΚΗ Ή ΕΚΤΟΣ ΟΡΙΩΝ ΧΡΗΣΗ της συσκευής.

 


Πληροφορίες επιχείρησης

Alepoudaki Home Electronics
Υπεύθυνος/η: b2balepoudaki@gmail.com
Διεύθυνση: Κόνωνος 35-37 Αθήνα 116 34
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6930865918

Το alepoudaki.gr είναι σε διαρκή αναζήτηση προϊόντων και υπηρεσιών, μέσα στην Ελληνική αλλά και την ξένη αγορά και πάντα το ζητούμενο είναι να δίνουν στον πελάτη περισσότερα από ότι πληρώνει, κάθε φορά.
 
Οι επιχειρήσεις που επιλέγει να συνεργαστεί, είναι αυτές που πραγματικά μπορούν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους και τα προϊόντα τους, με ταχύτητα, αξιοπιστία και τιμές που μπορούν να προκαλέσουν το ενδιαφέρον του πελάτη. 
 
Τα προϊόντα που επιλέγονται με την αγορά σας,  έρχονται με την εγγύηση του εργοστασίου κατασκευής τους ή του Αντιπροσώπου και προμηθευτή μας και παραδόδονται στην πόρτα σας, με ταχυμεταφορά και στις προθεσμίες που αναγράφονται στους ειδικούς όρους των προσφορών τους.
 
Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας.

Κοντινές Προσφορές

Τι λένε οι Πελάτες μας

Το alepoudaki.gr είναι ένα από πρώτα Daily Deal Sites στον Ελληνικό διαδικτυακό χώρο των πωλήσεων και προσφορών με κουπόνι.

Είναι βασισμένο επάνω σε μία αξιόπιστη, πρωτοποριακή και δυναμική ηλεκτρονική πλατφόρμα που προτείνει και προβάλλει καθημερινές συναρπαστικές προσφορές προϊόντων και υπηρεσιών σε ασυναγώνιστες τιμές από μία ποικιλία  επιχειρήσεων, όπως εστιατόρια, χώροι αισθητικής & ομορφιάς, ταξίδια γυμναστήρια, spa αθλητικές δραστηριότητες, μουσικές σκηνές, χώροι θεάματος κ.α.

Το alepoudaki.gr είναι σε διαρκή αναζήτηση προϊόντων και υπηρεσιών μέσα στην Ελληνική αλλά και την ξένη αγορά, που δίνουν στον πελάτη περισσότερα από ότι πληρώνει και αυτό γίνεται με την μορφή των προσφορών με κουπόνι.

Οι επιχειρήσεις που το alepoudaki.gr  επιλέγει να συνεργαστεί, είναι αυτές που πραγματικά μπορούν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους και τα προϊόντα τους, με ταχύτητα, αξιοπιστία και τιμές που μπορούν να προκαλέσουν το ενδιαφέρον του πελάτη.    

Σε ένα πλήρως λοιπόν ελεγχόμενο, πιστοποιημένο τραπεζικά και ασφαλές περιβάλλον για εσάς, με προσφορές που αγγίζουν και το 90% !!!  μπορείτε να κάνετε τις αγορές σας από την οθόνη του υπολογιστή σας χωρίς να ξοδέψετε χρόνο και χρήματα, για τι οι προσφορές μας κάνουν αυτό ακριβώς για εσάς.  Σας γλυτώνουν και χρόνο και χρήμα!!!

Σας υποδεχόμαστε λοιπόν στην νέα και ανανεωμένη σελίδα προσφορών μας και σας καλούμε να κάνετε την εγγραφή σας για να αποκτήσετε τα δικαιώματα που έχουν χιλιάδες  χρήστες και φίλοι της σελίδας μας, τα τελευταία πέντε χρόνια.

Το alepoudaki.gr